Τελευταία Νέα

5/11/16

Τέλος από την Júbilo Iwata ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Με ανακοίνωσή της, η Júbilo Iwata γνωστοποίησε ότι δεν ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο κι έτσι ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός έμεινε ελεύθερος.
'Eξι μήνες διήρκησε η περιπέτεια του 31χρονου Έλληνα αμυντικού, Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Júbilo Iwata. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα από την Ιαπωνία, δεν προτίθεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους κι έτσι ο πρώην άσος των Άρη, Ολυμπιακού, Τράμπζονσπορ και Shanghai Shenhua έμεινε και τυπικά ελεύθερος.
Ο Παπαδόπουλος φόρεσε 13 φορές τη φανέλα της Júbilo Iwata και πέτυχε ένα γκολ, στην εκτός έδρας νίκη (2-3) επί της Avispa Fukuoka.
"Ήταν μια σύντομη περίοδος, αλλά είμαι ευγνώμων που έπαιξα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Júbilo Iwata. Ελπίζω η ομάδα να κατακτήσει κάποιον τίτλο στο μέλλον. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξή τους", υποστήριξε ο Έλληνας αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Αλήθεια είναι πως οι φίλαθλοι της Júbilo Iwata λάτρεψαν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Μέχρι και με μάσκα με το πρόσωπο του Έλληνα αμυντικού πήγαιναν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου