Τελευταία Νέα

14/12/16

3η Aγωνιστική 1ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Τρίκαλα - ΑΕΛ 1-0

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης παίζει δανεικός από την ΑΕΛ στα Τρίκαλα, αλλά με δικό του γκολ στο 90' ο ΑΟΤ νίκησε 1-0 τους "βυσσινί" και τους απέκλεισε από τους "16" του Κυπέλλου. 
Eίτε τα Τρίκαλα είτε η ΑΕΛ θα εξασφάλιζαν την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου μετά τη μεταξύ τους μονομαχία. Και με ισοπαλία ο ΑΟΤ θα έπαιρνε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ οι "βυσσινί" ήθελαν αποκλειστικά την εκτός έδρας νίκη. Αυτή όχι μόνο δεν ήρθε, αλλά τελικά επήλθε ήττα και με τι τρόπο! Με γκολ του Γιαννιτσάνη στο 90' ενος παίκτη που ανήκει στην ΑΕΛ και παίζει ως δανεικός στα Τρίκαλα για ένα χρόνο!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο. Φάσεις ήταν μετρημένες στο δάχτυλο του χεριού. Καλύτερη αυτή του 4ο', όταν το σουτ του Μπαϊκαρά μέσα από την περιοχή, εξουδετέρωσε ο Καβουσάκης. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πέρα από ορισμένα σκόρπια σουτ (9' Λαμπρόπουλος, 27' Ντέλετιτς), τίποτα παραπάνω για τους "βυσσινί".
Στο 62' ο Ντοντό εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε στο τείχος και η ευκαιρία να «λαβωθεί» από στατική φάση ο ΑΟΤ πήγε χαμένη. Η είσοδος του Βραζιλιάνου έκανε πιο απειλητική την ΑΕΛ. Όλα τα λεφτά το ματς από το 78' και μετά. Στο 79'ο Μαρουκάκης θα μπορούσε να εκτελέσει, αλλά προτίμησε να γυρίσει τη μπάλα, η οποία πέρασε παράλληλα με την εστία.
Στο 80' το πολύ καλό σουτ του Στεφάνοβιτς πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 83' το εξαιρετικό σουτ του Ντέλετιτς έξω από την περιοχή χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Σιδεράκη. Στο 90' όλη η ΑΕΛ ήταν μπροστά για το γκολ - πρόκριση, αλλά αυτό ήρθε από τα Τρίκαλα. Ο Γιαννιτσάνης έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Καβουσάκη από θέση έξω δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιαδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50' Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (84' Σαρακατσάνος), Κουσκουνάς (68' Δουκάκης).
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Ναβάρο (55' Ουρτάδο), Κόντορ, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (56' Ντοντό), Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης (75' Καπός), Μαρουκάκης.
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) 
Βοηθοί: Μερκενίδης, Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

(1ος όμιλος)
1. ΠΑΟΚ 7 (9-0)
2. ΑΟ Τρίκαλα 7 (6-0)
3. ΑΕΛ 3 (2-4)
4. Πανελευσινιακός 0 (1-14)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου