Τελευταία Νέα

14/12/16

3η Aγωνιστική 7ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Καλλιθέα - Παναιτωλικός 1-5

Ο Παναιτωλικός προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνέτριψε 5-1 την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο και πέρασε ως δεύτερος, πίσω από τον Ατρόμητο, στους "16" του θεσμού. 
Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν ξεκάθαρα ανώτερη από την Καλλιθέα, την οποία νίκησε με 5-1 στο Ελ Πάσο. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που προέκυψαν στα μετόπισθεν της αθηναϊκής ομάδας και πήραν εύκολα την πρόκριση.
Η Καλλιθέα στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά τελικά βρέθηκε να χάνει με 4-0. Έπαιζε τόσο ψηλά η αμυντική της γραμμή, που δημιουργήθηκαν κενοί χώροι, τους οποίους ο Παναιτωλικός δεν άφησε ανεκμετάλλευτους. Αφού αστόχσαν οι Ρόσα (5'), Μαρκόβσκι (7') και Ουάρντα (δοκ. 8'), ο Ρόσα με πλασέ στο 15', αφού πέρασε τον Ντούνη άνοιξε το σκορ (0-1). Ο Κλέσιο στο 20' έφτασε μια ανάσα από το 0-2, αλλά τελικά αυτό το πέτυχε στο 21' ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόσα.
Η αθηναϊκή ομάδα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, να πιέζει ψηλά δηλαδή και προκύπτουν κενά. Στο 28', από ένα λανθασμένο γύρισμα του Σταμόπουλου, ο Μαρκόβφσκι έφυγε απέναντι στον Ντούνη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή (0-3). Στο 39' έγινε το 0-4. Φοβερή μπαλιά του Ουάρντα στον Κλέσιο, αυτός με εξαιρετικό σουτ αριστερά και μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος καλυτέρευσε η εικόνα της Καλλιθέας, είχε έκανε τελικές ευκαιρίες, είχε ένα γκολ, αλλά δέχτηκε και ένα ακόμα. Ήταν στο 72', όταν ο Ουάρντα πέρασε μια εξαιρετική μπαλιά σε συμπαίκτη του. Αυτή τη φορά στον Ρόσα, ο οποίος εκτέλεσε τον Ντούνη με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το γκολ της τιμής για την Καλλιθέα σημείωσε στο 84' ο Μάκο, με σουτ μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στον Μύγα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος (75' Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο (63' Βασιλούδης), Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο (63' Γιαννιώτης), Μαρκόφσκι
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνι, Κατσικογιάννης (60' Τοπάλι), Μάκο, Σταματάκος (75' Ηλιάδης), Τσίπρας, Γουόρντεν (61' Σμυρλής)
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ατρόμητος 6 (4-1)
2. Παναιτωλικός 6 (6-2)
3. Πανθρακικός 3 (3-4)
4. Καλλιθέα 3 (2-8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου