Τελευταία Νέα

18/12/16

Προμηθέας Πάτρας : Τέλος ο Νίκος Βετούλας!

Ο Νίκος Βετούλας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα Πατρών, με τον σύλλογο να ανακοινώνει ότι η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού έγινε με κοινή συναίνεση και των δύο πλευρών.
H ήττα από την Κύμη Seajets για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (77-66) φέρνει ανακατατάξεις στον Προμηθέα Πατρών, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή έπειτα από την παραίτηση του Νίκου Βετούλα.
Οι Πατρινοί μετρούν τρεις σερί ήττες στο Πρωτάθλημα και πλέον έχουν ρεκόρ 4-7 έπειτα από 11 αγωνιστικές και βρίσκονται στην 9η θέση.
"Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βετούλα. Μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Ελληνα τεχνικό αποφασίστηκε η από κοινού διακοπή της συνεργασίας μας. Ο Νίκος καθοδήγησε την ομάδα μας στα πρώτα της βήματα στην Basket League και παρά τη λύση της επαγγελματικής μας συνεργασίας, ήταν, είναι και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του" έγραψε στο επίσημο σάιτ της η ομάδα του Προμηθέα Πατρών.
Ο Νίκος Βετούλας από την πλευρά του δήλωσε: "Θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο για να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο από τον Προμηθέα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Ευχαριστώ τον Προμηθέα για την συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι να εκπληρώσει όλους τους στόχους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου