Τελευταία Νέα

21/1/17

12η Aγωνιστική Football League : Αχαρναϊκός - Άρης 1-2

Ο Άρης διεύρυνε το νέο νικηφόρο του σερί στο Μενίδι επικρατώντας με 2-1 του Αχαρναϊκού για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με τα γκολ που σημείωσαν οι Μπαργκάν και Ίλιτς.
O Άρης μετά τις εντός έδρας νίκες επί των Παναιγιάλειου και Πανσερραϊκού αδιεύρυνε το νέο νικηφόρο του σερί στο Μενίδι επικρατώντας με 2-1 του Αχαρναϊκού για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League με τα γκολ που σημείωσαν οι Μπαργκάν και Ίλιτς με πλασέ στο πρώτο ημίχρονο. Νίκη με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφθασε στον ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, την ίδια ώρα που ο Αχαρναϊκός γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του.
Στο παιχνίδι ο Αχαρναϊκός απείλησε πρώτος στο 6΄αλλά μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα του Άρη ο Διούδης απομάκρυνε το πλασέ του Ντάγκρα από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 8΄ η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ από το σουτ που επιχείρησε ο Παυλίδης για τον Άρη.
Στο 10΄ όμως ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε το σκορ για το 0-1 χάρη στο ψύχραιμο πλασέ του Μπαργκάν μετά το λάθος του Μουστάκη που ακολούθησε της σέντρας του Ρόβα από τα 40 μέτρα. Ο Αχαρναϊκός αντέδρασε στο 13΄ με τον Διούδη να μπλοκάρει τη μπάλα από το σουτ του Ντάγκρα ενώ στο 29΄ ο Μουστάκης με το σουτ του σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Άρη.
Στο 32΄ ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ίλιτς να κάνει το 0-2 με το πλασέ του Σέρβου επιθετικού σε κενή εστία αφού πέρασε τον Ψύχο ως αποτέλεσμα της κάθετης πάσας του Ρόβα. Οι "κίτρινοι" συνέχισαν να πιέζουν και στο 39΄ οι γηπεδούχοι απομάκρυναν τη μπάλα από το σουτ του Τσουμάνη και στο 42΄ο Ψύχος αρχικά απομάκρυνε το σουτ του Ντούνη και εν συνεχεία μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Τάτου.
Εντούτοις στο 45΄ ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που σκόοραρε με τη σειρά του στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσεμπερίδη να μειώνει σε 1-2 μετά από τη λάθος εκτίμηση του Καράμπελα. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπαργκάν δεν μπόρεσε να απειλήσει στο 46΄ αφού δεν έβαλε καλά το σώμα του όπως και στο 50΄ φλέρταρε με το να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο 53΄ το σουτ του Παπατόλιου δεν ανησύχησε τον Διούδη που μπλόκαρε το αδύναμο του Ντάγκρα στο 57΄.
Στο 60΄ ο Καπνίδης προ κενής εστίας μετά την πάσα του Τάτου δεν μπόρεσε να τριπλασιάσει τα τέρματα του Άρη, ενώ στο 81΄ όταν η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματσούκα πέρασε πάνω από την εστία του Διούδη. Ο Αχαρναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 85΄ ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Τζέφερσον μετά από το λάθος του Τζανακάκη για να απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι που απάντησαν στο 89΄ με τον Ψύχο να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ από την προσπάθεια του Παυλίδη.
Κάπως έτσι το υπέρ του Άρη 1-2 επί του Αχαρναϊκού είχε σαν αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι τέλους στο Μενίδι και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει ένα επαγγελματικό τρίποντο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος): Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μουστάκης, Νταμιάνος.
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (65΄ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (82΄ Τζανακάκης), Τάτος, Ιλιτς (58΄ Καπνίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου