Τελευταία Νέα

20/1/17

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο All Star Game 2017!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει σε All Star Game και μάλιστα ως βασικός.

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ιστορική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ! Ο 22χρονος άσος των Μπακς είναι κι επίσημα μέλος της πεντάδας της Ανατολής στο All Star Game που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη. 

Ο Αντετοκούνμπο έλαβε 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους πρωταθλητές με τους Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς με 1.893.751 και Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769. Μάλιστα κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες της Ανατολής δεν ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ψήφους. 

Συνολικά από τους παίκτες του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο ήταν έκτος σε ψήφους, καθώς τον ξεπέρασαν ακόμη μόνο οι Στεφ Κάρι (1.848.121), Τζέιμς Χάρντεν (1.771.375) και Κέβιν Ντουράντ (1.768.185)! 

Υπενθυμίζεται πως για την επιλογή των βασικών μέτρησε κατά 50% η ψήφος του κοινού και από 25% των ΜΜΕ και των παικτών. Ο Αντετοκούνμπο ήταν δεύτερος σε ψήφους για κοινό, παίκτες και ΜΜΕ στους ψηλούς της Ανατολής, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς. 

Ο διεθνής άσος, σε ηλικία 22 ετών και 74 ημερών, έγινε ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης που ξεκινά βασικός σε All Star Game σπάζοντας το ρεκόρ του Κινέζου Γιάο Μινγκ που έπαιξε το 2003 σε ηλικία 22 ετών, 4 μηνών και 28 ημερών. Επίσης γίνεται ο πρώτος παίκτης των Μπακς που θα παίξει στο All Star Game μετά τον Μάικλ Ρεντ το 2004 και ο πρώτος βασικός μετά τον Σίντνεϊ Μόνκριφ το 1986. 

Παράλληλα είναι και ο νεότερος στην ιστορία των Μπακς που θα παίξει στο All Star Game ξεπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που ήταν 23 χρονών και 271 ημερών. 

Αναλυτικά οι πεντάδες: 
Δύση: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς). 

Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς). 


Πρόκειται φυσικά για μία τεράστια επιβράβευση για τον Γιάνναρο (ο οποίος ψηφίστηκε... από όλους μας) για τα όργια που κάνει φέτος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οδηγεί τα «ελάφια» σε πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, μπλοκ, κλεψίματα! Μόλις στα 22 του χρόνια! Τρομερός! 


Αυτές τις φωτογραφία θα την κοιτάμε και θα καμαρώνουμε! 

Ο δικός μας Giannis Antetokounmpo στο πλάι του LeBron James και μέλος της ελίτ του NBA!


Δείτε το Top 10 του All Star Γιάννη.

Το ΝΒΑ παρουσίασε τις δέκα καλύτερες φάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη φετινή σεζόν μετά την επιλογή του στην πεντάδα της Ανατολής για το All Star Game. 

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου