Τελευταία Νέα

14/1/17

Πανιώνος : Ανακοίνωσε τους Κέβιν Ταπόκο, Γιώργο Μπαντή, Παναγιώτη Μπάλλα και Σαμέντ Γεσίλ!

Παίκτες του Πανιωνίου είναι οι Κέβιν Ταπόκο, Γιώργος Μπαντής, Παναγιώτης Μπάλλας και Σαμέντ Γεσίλ. Υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τίθενται στη διάθεση του Μιλόγεβιτς.
Γεμίζει το ρόστερ του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" ενέταξαν στο δυναμικό τους τέσσερις παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε άλλες (σ.σ. Μουκτάρης). Οι Κέβιν Ταπόκο, Γιώργος Μπαντής, Παναγιώτης Μπάλας και Σαμέντ Γεσίλ λογίζονται ήδη παίκτες των Νεοσμυρνιωτών.
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΑΠΟΚΟ!
Ο Ταπόκο είναι 24 ετών, μέσος και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρόγιαλ Μουσκρόν και πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελγίου. Με καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο, αλλά γεννημένος στη Λαβάλ της Γαλλίας και με συμμετοχές στην Under-16 των «τρικολόρ», ο Ταπόκο «φοίτησε» στα ποδοσφαιρικά «φυτώρια» της Λιόν. Το 2012 σε ηλικία 20 ετών βρέθηκε στην Ελβετία και την Λοζάνη, ενώ από το 2013 είναι κάτοικος Βελγίου. Αρχικά στην Ντέσελ Σπορτ (23/2), μετά στην Λέουβεν (15/1) και το τελευταίο εξάμηνο στην Ρόγιαλ Μουσκρόν.
Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Ταπόκο τονίζει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κέβιν Ταποκό. Ο διεθνής με την Εθνική U16 της Γαλλίας παίκτης, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το Νο 72. Ο Κέβιν Ταποκό ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του τη Λαβάλ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες της Λιόν και της Λε Μαν. Στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις Λωζάνη, Ντέσελ Βελγίου, Λέουβεν και Μουσκρόν-Πέρουβελτζ του Βελγίου".

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΜΠΑΛΛΑ.


Ο Μπάλλας αν και αρχικά είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για να πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή άλλαξε απόφαση την τελευταία στιγμή και μετά το ενδιαφέρον του Πανιωνίου δέχθηκε να συνεχίσει στους "κυανέρυθρους". Ο νεαρός μέσος έπαιζε στον Ατρόμητο από το 2010, ενώ στην περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί σε 12 ματς με την ομάδα του Περιστερίου. Με τη Σόνενχοφ στην οποία πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι έχει παίξει σε δύο παιχνίδια μέχρι σήμερα.
Η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του Μπάλλα ανέφερε:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα. Ο 23χρονος παίκτης (06/09/1993) θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο «8».
Στις πρώτες του δηλώσεις με αφορμή την μεταγραφή του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο Παναγιώτης Μπάλλας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη στην μεταγραφή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και τους προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εμπιστοσύνη  που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες τους»".
ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Ο ΜΠΑΝΤΗΣ!
Το συμβόλαιο του υπέγραψε και ο Γιώργος Μπαντής. Ο Μακεδόνας γκολκίπερ είχε υπογράψει στην Ομόνοια στις 10 Νοεμβρίου, προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Ντάριο Κρέσιτς. Ο έμπειρος γκολκίπερ που υπέγραψε για ενάμιση χρόνο πέρυσι με τον Αστέρα κατέγραψε 23 συμμετοχές.
Η ανακοίνωση για Μπαντή ανέφερε: 
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μπαντή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο 73.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Μπαντής, τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και πλέον γνωρίζω ότι με περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω»".
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΣΙΛ!

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και ο Γεσίλ ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Ανσαριφάρντ. Ο 22χρονος φορ (σ.σ. γεννημένος στις 25 Μαίου 1994) είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τη Λίβερπουλ να ξοδεύει 1,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012.
Στην Αγγλία όμως δεν μπόρεσε να παίξει παρά μόνο σε παιχνίδια με τις μικρές ομάδες ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην διάρκεια της τετραετής παραμονής του στην Λίβερπουλ είχε αρκετούς τραυματισμούς ενώ έπαθε δυο φορές χιαστούς. Αυτό πήγε πίσω την καριέρα του ταλαντούχου φορ ο οποίος τη σεζόν 2015-16 πήγε ως δανεικός στην Λουκέρνη όπου είχε 14 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ. Ο Γεσίλ επέστρεψε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2016 και εν συνεχεία ο σύλλογος της Αγγλίας τον άφησε ελεύθερο.
Η ανακοίνωση για τον Γεσίλ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σαμέντ Γεσίλ. Ο διεθνής Γερμανός παίκτης, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο 69.
Ο Σαμέντ Γεσίλ γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1994 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Αγωνίζεται ως επιθετικός και η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ήταν η Λινκς. Γρήγορα όμως μεταπήδησε στην Ντίσελντορφ και από εκεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Λεβερκούζεν όπου το ταλέντο του έκανε αίσθηση. Για το λόγω αυτό ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, με την Λίβερπουλ να κερδίζει τελικά την υπογραφή του. Στην Αγγλία ο Γεσίλ έμεινε για περίπου 3 χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και ως δανεικός στην Ελβετική Λουκέρνη.
Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ έχει αναδειχθεί δεύτερος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 και τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2011".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου