Τελευταία Νέα

23/1/17

Γύρισε στη Μούρθια ο Φώτης Κατσικάρης!

Έξι μήνες μετά το "αντίο" στη Μούρθια για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Φώτης Κατσικάρης θα ξανακαθίσει στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.
H Bαριά εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια έφερε το πρόωρο "διαζύγιο" της Μούρθια με τον Όσκαρ Κιντάνα, ο οποίος δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την ισπανική ομάδα σε Liga Endesa και EuroCup.
Οι διοικούντες τον σύλλογο ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό, ενώ λίγη ώρα αργότερα επισημοποίησαν την (επανα)πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη! Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Μούρθια για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ως ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα. Εκεί όμως, δεν κατάφερε να διατηρήσει τη ρωσική ομάδα στα περσινά επίπεδα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πολύ γρήγορα από τη θέση του.
Κάτι που έδωσε την ευκαιρία στη Μούρθια να τον επαναπροσεγγίσει με σκοπό να... θυμηθούν όσα σπουδαία έκαναν πέρσι από κοινού. Η επιστροφή του στον ισπανικό πάγκο ανακοινώθηκε και απόψε (23/1) θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα, ενώ θα καθίσει στον πάγκο της την Τετάρτη (25/1) στον αγώνα με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου