Τελευταία Νέα

19/1/17

Στη Γρανάδα ο Παναγιώτης Κονέ!

Η Γρανάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Έλληνα μέσου, Παναγιώτη Κονέ, από την Ουντινέζε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Από το βράδυ της Τρίτης, τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την καταφατική απάντηση του Παναγιώτη Κονέ στην πρόταση που του έκανε η Γρανάδα. Μάλιστα, την Τετάρτη, ο 29χρονος Έλληνας μέσος ταξίδεψε για την πόλη της Ανδαλουσίας και υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις.
Την Πέμπτη, η "Γρανά" ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε μόλις πέντε φορές με τους "φριουλιάνι" στη Serie A και βρισκόταν προς αναζήτηση περισσότερων λεπτών συμμετοχής.
Μετά από 18 αγωνιστικές στη La Liga, η Γρανάδα έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 19η (προτελευταία) θέση της κατάταξης, ενώ η Βαλένθια (πρώτη ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού) έχει 16 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο. Τα ισπανικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν εάν ο Παναγιώτης Κονέ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας της Ανδαλουσίας για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με την Εσπανιόλ, η θα αυτό θα γίνει στο επόμενο (28/1) με τη Βιγιαρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου