Τελευταία Νέα

1/7/17

Αστέρας Τρίιπολης : Τέλος ο Νίκος Ιωαννίδης!

Ο Νίκος Ιωαννίδης αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας μαζί του. Συναινετικό το "διαζύγιο" με τον 23χρονο.
Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα αποτελεί ο Νίκος Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ δεν θα συνεχίσει στους Αρκάδες και την επόμενη αγωνιστική, αφού ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας μαζί του.
Οι ιθύνοντες των "κυανοκίτρινων" θα αλλάξουν κατά πολύ το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν και μέσα στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 6 γκολ. Παλαιότερα ήταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ με την πρώτη ομάδα είχε παίξει σε ένα αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Μετά τους Πειραιώτες ακολούθησαν Χάνσα Ροστόκ (Γερμανία), Τσβόλε (Ολλανδία) και Μπορούσια Ντόρτμουντ Β' (Γερμανία).
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με το Νίκο Ιωαννίδη, για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε το Νίκο για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει από εδώ και στο εξής στην καριέρα του...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου