Τελευταία Νέα

10/7/17

Προμηθέας Πάτρας : Ανακοίνωσε τον Κέβιν Πάλο!

Ο Προμηθέας συνεχίζει ακάθεκτος τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέβιν "Μπούμπου" Πάλο.
O Προμηθέας είναι ίσως η πιο ενεργοποιημένη ομάδα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα της Πάτρας συνεχίζει ακάθεκτη τις κινήσεις της, ανακοινώνοντας τώρα την απόκτηση του Κέβιν "Μπούμπου" Πάλο (26 χρονών, 1.85 μέτρα, πόιντ γκαρντ).
Θυμίζουμε ότι ο Προμηθέας έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση των Χρήστου Σαλούστρου, Σταύρου Τουτζιαράκη, Γιάννη Δημακού, Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς, έχει ανανεώσει τα συμβόλαια των Μουχάμαντ Φαγέ, Πέτρου Γερομίχαλου και Νίκου Γκίκα και έχει προσφέρει στον Παναγιώτη Βύρλα το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του Πάλο:
"Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του Yempabou Kevin "Bubu" Palo και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.
Η οικογένεια του Γιεμπαμπού "Μπούμπου" Πάλο κατάγεται από την Μπουρκίνα Φάσο, ενώ ο ύψους 1,85 παίκτης, που αγωνίζεται ως point guard, γεννήθηκε την 9 Ιουλίου 1991, στην πόλη Έιμς στην Αϊόβα των Η.Π.Α. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Iowa State (NCAA) κι έχει αγωνιστεί σε Texas Legends (NBDL) και Sioux Falls Skyforce (NBDL).
Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA, με τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Maiami Heat, Sioux Falls Skyforce, και είχε σε 25 παιχνίδια 16,3 πόντους, 5,3 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου