Τελευταία Νέα

21/8/17

Αλμωπός Αριδαίας - Άρης 1-3 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Άρης επιβλήθηκε με 3-1 επί του Αλμωπού Αριδαίας σε φιλική αναμέτρηση με σκόρερ τους Καπνίδη, Μουμίν και Διαμαντόπουλο. 
Σε φιλικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στην Αριδαία ο Άρης επιβλήθηκε με 3-1 επί του Αλμωπού. Μόλις, στο 3′ ο Καπνίδης με κεφαλιά έγραψε το 0-1 ενώ στο 8′ ο Νετο έκανε καλή ενέργεια αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.
Στο 18′ σουτ του Μεντή απέκρουσε δύσκολα ο Αναγνωστόπουλος. Στο ίδιο λεπτό ανατροπή του Μεντί και πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε ο Λ. Ελευθεριάδης ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο. Στο 20′ κοντινό σουτ του Λ. Ελευθεριάδη ενστικτωδώς απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος
Στο 42′ ανατροπή του Χαρίση καθαρό πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 1-1 για τον Αλμωπό.Στο 59 φάουλ του Στεφάνους γυριστη κεφαλιά του Μουμίν και 1-2 ενώ στο 78′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το εκτέλεσε ο Διαμαντόπουλος και έγραψε το τελικό 1-3.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αλμωπός: Μένιος, Κιουλτζοπουλος, Αναστασιάδης,Σαμαριού Λος, Πετρόφ, Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Πετρίδης, Μεντί, Ελευθεριάδης Λ., Χαρίσης ενώ αγωνίστηκαν και οι : Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Θόρια, Πολύζος, Μουλάς, Γκάζι,Τσολκας, Μποζίνης, Σιδηρόπουλος, Στογιαννίδης,Παρουτογλου.
Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Μαραγκός, Τζανακάκης,Νετο,Παυλίδης,Κλιγγοπουλος,Πασάς, Λώττας, Καπνίδης, Μπούρμπος ενώ αγωνίστηκαν και οι : Καντιμοιρης, Βαλεριάνος, Σόουζα,Δεληζησης, Νίκιτς, Μουμίν, Μπαργκάν, Κάσος, Στεφανοβιτς, Διαμαντόπουλος, Τσόκο, Ντάγκρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου