Τελευταία Νέα

30/8/17

Κύπελλο Ελλάδος : Βέροια - Αιγινιακός 2-1 (0-1).

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 2-1 στην Ημαθία από τη Βέροια, αλλά με το 1-0 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.
Tο εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Αιγινιακός. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας ηττήθηκε με 2-1 από τη Βέροια, αλλά το 1-0 του πρώτου αγώνα τής έδωσε την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Αιγινιακός, πλέον, θα είναι στο ίδιο γκρουπ με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου. Η αναμέτρηση της Τετάρτης (30/8) είχε εντυπωσιακή εξέλιξη, καθώς μέχρι το 88' η Βέροια είχε στα χέρια της σκορ πρόκρισης. Ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό για τη Βασίλισσα του Βορρά, όταν δέχθηκε ιδανική μπαλιά από τον Λίταινα, έκανε το κοντρόλ και με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού (1-0). Στο 88' οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0.
Ο Σουλιώτης αυτή τη φορά πήρε κεφαλιά στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει σκορ πρόκρισης για την Βέροια (2-0). Στο 89', ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους "κυανέρυθρους". Ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή μετά από κεφαλιά πάσα του Γιαζιτζόγλου και με σουτ έκανε το 2-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσιούχας (76΄Λαζόπουλος), Δαμιανάκης (92’ Λάσκαρης), Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Λίταινας (84’ Νύχταρης), Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (94’ Αντωνιάδης), Δωματάς (90’ Ανδρικόπουλος), Λεφίδης, Σοφιάνης (73’ Προσκυνητόπουλος).
ΣΚΟΡΕΡ: 24' Ρούνεϊ, 88’ Σουλιώτης – 89’ Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου