Τελευταία Νέα

20/8/17

Στην Emirates Club ο Σεμπαστιάν Λέτο!

\
Ο Σεμπαστιάν Λέτο υπέγραψε για ένα συν ένα χρόνο στην ομάδα Emirates Club και παρουσιάστηκε.
Παίκτης της Emirates Club είναι και επίσημα ο Σεμπαστιάν Λέτο με τον άσο του Παναθηναϊκού να ανακοινώνεται το μεσημέρι της Κυριακής από το κλαμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ο Λέτο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο στη Σερβία και ανακοινώθηκε επίσημα καθώς εκεί πραγματοποιεί την προετοιμασία της η Emirates Club.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Emirates Club ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Εντουάρντο Λέτο ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα. Το συμβόλαιο υπογράφηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας την Σερβία παρουσία τους Khalil Ibrahim Al Taweel, του προπονητή της ομάδας και του αρχηγού αποστολής του συλλόγου.
Το κλαμπ ήταν σε διαπραγματεύσεις με το παίκτη για αρκετό καιρό μετά από εισήγηση του τεχνικού τιμ και από τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως προχωρήσαμε στην απόκτηση του ενώ πέρασα επιτυχώς από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις".
Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αργεντινού που τονίζει την ευχαρίστηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ευελπιστεί να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας με την κατάκτηση τίτλων ενώ ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου για την αγάπη που του έχουν δείξει έως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου