Τελευταία Νέα

31/1/17

LIVE η τελευταία ημέρα των μεταγραφών!

                                   

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και οι ομάδες στην Ευρώπη προσπαθούν λίγο πριν πέσει η αυλαία να κάνουν τις τελευταίες του κινήσεις για να ενισχυθούν. Παρακολουθείστε από το πάρε δώσε ανά πρωτάθλημα. 

Ολυμπιακός : Στην Κρίσταλ Πάλας ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς απ' τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 ετών με την αγγλική ομάδα.Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό που του φέρθηκαν σαν οικογένεια και αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό μήνυμα τον κόσμο των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός : Δανεικός στη Γρανάδα ο Μουμπάρακ Γουακάσο!

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα, αφού επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του. 

Άρης : Ανακοίνωσε τον Γκάιους Μακουτά!

Στην απόκτηση του 19χρονου Γάλλου μέσου, Γκάιους Μακουτά, ο οποίος δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες από τον Νίκο Αναστόπουλο, προχώρησε την Τρίτη (31/1) η ΠΑΕ Άρης.

Ηρακλής : Απέκτησε τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο!

Στον Ηρακλή θα παίξει το προσεχές εξάμηνο ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο 26χρονος ακραίος μπακ υπέγραψε το πρωί της Τρίτης (31/1) στον Γηραιό, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Κέρκυρα : Απέκτησε τους Ιφεάνι Βίκτορ Ονίλο και Πολ Κεϊτά!

Ιφεάνι Βίκτορ Ονίλο και Πολ Κεϊτά είναι και τυπικά παίκτες της Κέρκυρας. Ο Νιγηριανός επιθετικός και ο Σενεγαλέζος μέσος υπέγραψαν στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Χουάν Κάρλος Παρέδες!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Κάρλος Παρέδες από την Γουότφορντ, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε τους Λάζαρο Λάμπρου (δανεικός απο τον ΠΑΟΚ) και Στέφανου Μουκτάρη!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ και του Στέφανου Μουκτάρη με κανονική μεταγραφή απ' την Καλλιθέα.

3η φάση (Φάση των 16) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : ΟΦΗ - Ξάνθη 2-1 (0-1).

Ο ΟΦΗ έπαιξε παλικαρίσια απέναντι στην Ξάνθη, νίκησε 2-1 στο "Γεντί Κουλέ", αλλά το καταπληκτικό εκτός έδρας τέρμα των ακριτών τούς χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΑΕΛ : Ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Ρέγες!

Παίκτης της ΑΕΛ για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο 27χρονος Ντιέγκο Ρέγες ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του την Τρίτη (31/1) το μεσημέρι στην Αθήνα.

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Βινίσιους ντε Φρέιτας!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης ο Βινίσιους ντε Φρέιτας, με τους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνουν την τέταρτη μεταγραφή τους.

ΠΑΟΚ : Τέλος και ο Μάρκος Βελλίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν ουσιαστικά ανενεργός και αποχώρησε από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πλατανιάς : Στην Ρόντα ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς!

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Ρόντα για την μεταγραφή του Όγκνιεν Γκνιάτιτς ευχαριστώντας παράλληλα τον 25χρονο χαφ.

Ατρόμητος : Ανακοίνωσε τον Θανάση Παντελιάδη!

Μετά την Ομόνοια, και ο Ατρόμητος επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Θανάση Παντελιάδη. Ο 29χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε στην ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός για έξι μήνες από την Ομόνοια.

Παναθηναίκός : Τέλος ο Βίκτορ Ιμπάρμπο!

Η ΠΑΕ Παναθηναίκός ανακοίνωσε τη διακοπή του δανεισμού του Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι, με τον Κολομβιανό επιθετικό να επιστρέφει στην Ιταλία.

Ατρόμητο : Τέλος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό.

ΠΑΟΚ : Δανεικός ο Νίκος Κοροβέσης στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Νίκο Κοροβέσης πήγε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

30/1/17

Στη Χάμιλτον ο Γιάννης Σκόνδρας!

O 26χρονος Έλληνας αμυντικός, Γιάννης Σκόνδρας, είναι κι επίσημα παίκτης της Χάμιλτον, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Σκωτίας. Στην ίδια αγωνίζεται και ο Γιώργος Σαρρής. Τέσσερις οι Έλληνες στη Scottish Premiership.

15η Αγωνιστική Α1 : Παναθηναϊκός - Ολυμπιακό 72-59

Ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε τον Ολυμπιακό των χιλίων προβλημάτων στο ΟΑΚΑ (72-59), με τους "ερυθρόλευκους" να προστατεύουν πάντως πολύ εύκολα το +25 του α' γύρου!

Ρέθυμνο : Ανακοίνωσε τον Νίκο Βετούλα, τέλος ο Τόνι Κωνσταντινίδης!

Ο Νίκος Βετούλας είναι ο νέος προπονητής του Ρεθύμνου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν κόουτς του Προμηθέα. Θα αντικαταστήσει τον Τόνι Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποχώρησε.

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη!


Η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αφορά την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη με τον 25χρονο άσο να ανακοινώνεται επίσημα και τον ίδιο να δηλώνει ότι γυρνάει σε ένα σωστό περιβάλλον για να αγωνιστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Στην Χαρτς ο Τάσος Αυλωνίτης!

Παίκτης της Χαρτς είναι και επίσημα ο Τάσος Αυλωνίτης καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΚΑΕ Άρης : Ανακοίνωσε τον Τζαμόν Γκόρντον!

Ο Τζαμόν Γκόρντον υπέγραψε το συμβόλαιο του στον Αρη και η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ.

Ατρόμητος : Τέλος ο Πολ Κεϊτά!

Ο Ατρόμητος έλυσε τη συνεργασία του με τον Πολ Κεϊτά ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

Παναθηναϊκός : Aνανέωσε ο Μάρκους Μπεργκ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2019 θα είναι και επίσημα ο Μάρκους Μπεργκ με την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού άσου να ανακοινώνεται από το τριφύλλι.

ΠΑΟΚ αΑνακοίνωσε τον Πέντρο Ενρίκε Κονζέν!

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ανήκει πλέον από σήμερα και ο Πέδρο Ενρίκε μέχρι το 2020. 

Στην Χαρτς ο Αλέξανδρος Τζιόλης!

Παίκτης της σκοτσέζικης Χαρτς θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Ρέιντζερς. 

Βέροια : Στην Κάντιθ ο Ιβάν Μαλόν!

Η Κάντιθ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μαλόν ο οποίος μετά από 2,5 χρόνια στην Βέροια επιστρέφει στην Ισπανία.

29/1/17

18η Aγωνιστική Super League : Βέροια - Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Βέροια, όμως είχε κορυφαίο τον αρχηγό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που με κεφαλιά - δυναμίτη στο 35' πέτυχε το γκολ που αποδείχτηκε αρκετό για το τελικό 2-1 των Πειραιωτών στην Ημαθία.

Παναιτωλικός : Aνακοίνωσε τον Ζαχαρία Καβουσάκη, ανανέωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης!

Με ανακοίνωση του ο Παναιτωλικός έκανε γνωστή και επίσημα τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Κυριακίδη μέχρι το 2020 αλλά και την απόκτηση του Καβουσάκη μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Τα αποτελέσματα της 17ης Aγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

                                      

Τα αποτελέσματα της 17ης Aγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

18η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο Ατρόμητος κρατούσε το 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ μέχρι το 94', αλλά ο Πέδρο Κόντε με γυριστό βολέ στην κίνηση προκάλεσε "έμφραγμα" στους Περιστεριώτες και ισοφάρισε σε 1-1 στην εκπνοή. Το σκορ είχε ανοίξει στο 60' ο Λε Ταλέκ.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Football League.


Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Football League.

18η Aγωνιστική Super League : Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 32’ λόγω δίκαιης αποβολής του Αθανασιάδη, έκανε όμως το "4 στα 4" απέναντι στον Παναιτωλικό.Το "χρυσό γκολ" ο Μυστακίδης στο 62’

18η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Κέρκυρα 2-1

Με πρωταγωνιστή τον Μανούσο ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 2-1 επί της Κέρκυρας στα "Περιβόλια" παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 0-1!

Ξάνθη : Ανακοίνωσε τον Αλφρέδο Μεχία!

Παίκτης της Ξάνθης είναι και επισήμως ο Αλφρέδο Μεχία.

18η Aγωνιστική Super League : Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 0-0

Ένας τραγικός Παναθηναϊκός, έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο και μετά το τέλος του αγώνα οι πράσινοι αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του τριφυλλιού. Κράτησαν το μηδέν χωρίς πρόβλημα οι Βοιωτοί που μάλιστα είχαν και τη καλύτερη φάση στο ματς.

28/1/17

Tελικός Λιγκ Καπ 2017 Βολεϊ Ανδρών : Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Ο Ολυμπιακός έχοντας ως επιθετικά όπλα τους Αγκάμες και Τσούπκοβιτς επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ στου Ρέντη και κατέκτησε το Λιγκ Καπ.

18η Aγωνιστική Super League : Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0

Δυο αποβολές (η πρώτη σωστή η δεύτερη για γέλια) είχε το ματς, ανάμεσα στη Ξάνθη και την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Super League αλλά δεν είχε ούτε φάσεις, ούτε γκολ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 0-0.Για γέλια η αποβολή του Τριάδη!

15η Αγωνιστική Α1 : Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ 73-68

Έχανε με 13 στο ημίχρονο, όμως ο Κολοσσός έκανε εκπληκτική εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο και νίκησε (73-68) τον ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Λάνγκστον Χολ.

18η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-1

Καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο ο Αστέρας, προηγήθηκε με χτύπημα πέναλτι του Μάσα, όμως ο Πανιώνιος αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και με τέρμα του Ταπόκο ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στην Τρίπολη.

15η Αγωνιστική Α1 : Απόλλων Πατρών - Τρίκαλα 68-73

Τα Τρίκαλα συνέχισαν την ανοδική πορεία τους, καθώς επικράτησαν μέσα στην Πάτρα του Απόλλωνα με 73-68 και έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες!

15η Αγωνιστική Α1 : Δόξα Λευκάδας - Προμηθέας Πάτρας 73-79

Επιστροφή στις νίκες μετά από 2 μήνες για τον Προμηθέα, νίκησε με 73-79 στη Λευκάδα και έστειλε πιο κοντά στην Α2 την Δόξα.

15η Αγωνιστική Α1 : Κόροιβος Αμαλιάδας - Κύμη 94-64

Ο Κόροιβος συνέτριψε την Κύμη Seajets 94-64 και κάλυψε τη διαφορά των 23 πόντων με την οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο!

15η Αγωνιστική Α1 : Λαύριο - AEK 84-87

Η ΑΕΚ ζορίστηκε στο Λαύριο, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει έχοντας για κορυφαίους τους Λαρεντζάκη (19π) και Ντίξον (17π). Αστόχησε στο τέλος ο Νίξον για να στείλει το ματς στην παράταση.

15η Αγωνιστική Α1 : Άρης - Ρεθύμνο 98-50

Ο Άρης με ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο (23-6) έφθασε άνετα στη νίκη με 98-50 επί του Ρεθύμνου για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League μετατρέποντας το παιχνίδι σε πάρτι.

18η Aγωνιστική Super League : Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1

Με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Ρέντζα, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ κι ένα αυτογκόλ, ο Ηρακλής με την ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στο Καυτανζόγλειο για την 18η αγωνιστική και παρέμειναν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΟΚ : Τέλος ο Αλέξανδρος Τζιόλης!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Τζιόλη κι έτσι ο 31χρονος Έλληνας διεθνής μέσος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

13η Aγωνιστική Football League : Άρης - ΟΦΗ 1-0

Ο Άρης με το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 11΄ επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League με το οποίο άνοιξε η αυλαία της.

Βέροια : Ανακοίνωσε τους Χρήστο Τζιώρα και του Γκαέλ Αντονιάν!

Η Βέροια προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του Γιασίν Χατζί, του Χρήστου Τζιώρα και του Γκαέλ Αντονιάν.