Τελευταία Νέα

7/8/18

ΟΦΗ : Aνακοίνωσε τον Χρήστο Αραβίδη!

Ο Χρήστος Αραβίδης επιστρέφει στη δράση, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, έναν χρόνο μετά από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.
Παίκτης του ΟΦΗ είναι κι επισήμως ο Χρήστος Αραβίδης. Έναν χρόνο μετά από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και την αποχή του από το ποδόσφαιρο λόγω προσωπικών λόγων, ο 31χρονος επιθετικός επιστρέφει στη δράση.
Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής έφτασε την Τρίτη στο Ηράκλειο και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους "νεοφώτιστους" που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2019.
Η ανακοίνωση:
"Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για τον ΟΦΗ μας, ένας ακόμη παίκτης, που θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια μας, στην Σούπερ Λίγκ.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Χρήστου Αραβίδη, για ένα χρόνο.
Μετά από διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, ο Αραβίδης βρέθηκε την Τρίτη (7/8) στο Ηράκλειο και έβαλε την υπογραφή του, στο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.
Προηγήθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής και οι τελικές συζητήσεις της συμφωνίας.
Η ομάδα μας ενισχύεται σημαντικά, με ένα ακόμη δυνατό και έμπειρο επιθετικό, ο οποίος θα βοηθήσει την προσπάθεια μας.
Για την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη, επέμεινε πολύ και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή.
Και η διοίκηση της ομάδας-και σε αυτήν την περίπτωση-δεν του χάλασε το χατίρι, κάνοντας αποδεκτή μια ακόμη εισήγηση του, προπονητή μας.
Ο Χρήστος Αραβίδης γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1987 στην Αθήνα και έχει ύψος 1μ78.
Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Ο Χρήστος Αραβίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ακράτητο το 2004.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε τρία χρόνια στον Πανιώνιο, με τον οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός και κλήθηκε πρώτη φορά στην εθνική Ελπίδων.
Ακολούθως αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα, στον Άρη Θεσσαλονίκης και στη Δόξα Δράμας, πριν επιστρέψει το 2012 στον Πανιώνιο.
Τον Μάιο του 2014 συμφώνησε με την ΑΕΚ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.  Αποχώρησε με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του τρία χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2017 συμπληρώνοντας 76 συνολικά συμμετοχές πρωταθλήματος και 29 τέρματα.
Υπήρξε διεθνής με την εθνική Ελπίδων, με την οποία συμμετείχε σε 24 αγώνες πετυχαίνοντας 9 γκολ, από το 2006 ως το 2008.
Το 2015 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών,με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 4 Σεπτεμβρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016, ξεκινώντας ως βασικός. Περίπου έναν μήνα αργότερα, στις 8 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με τη γαλανόλευκη φανέλα.
Χρήστο Αραβίδη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου