Τελευταία Νέα

17/11/18

Τα αποτελέσματα της 5ης Aγωνιστικής του Nations League!


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι του Nations League ανάμεσα στην Ιταλία και την Πορτογαλία στο "Σαν Σίρο" με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να εξασφαλίζει την πρόκριση στην τελική φάση.Με πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκ και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκράνκβιστ στο 71', η Σουηδία άλωσε το "Yeni Eskişehir Stadyumu", επικρατώντας 1-0 της Τουρκίας. "Πεντάρα" στη Μάλτα το Κόσοβο, εύκολα το Αζερμπαϊτζάν τα Ν. Φερόε.Η Ολλανδία ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Γαλλία πετυχαίνοντας δύο γκολ και χάνοντας ένα σωρό ευκαιρίες και θέλει τώρα έναν μόνο πόντο κόντρα στους... υποβιβασμένους Γερμανούς για την πρωτιά.Η Κροατία πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Ισπανίας και έβαλε φωτιά στο 2ο γκρουπ της League A του Nations League, με τρεις εθνικές ομάδες να διεκδικούν την πρωτιά. Έκανε το "3 στα 3 το Βέλγιο.

To μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του Nations League ανάμεσα στην Ιταλία και την Πορτογαλία που διεξήχθη στο "Σαν Σίρο" έλειψε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας.
Το παιχνίδι στο "Σαν Σίρο" ήταν αρκετά όμορφο με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και την Πορτογαλία να ανεβαίνει στο τελευταίο εικοσάλεπτο κυνηγώντας με αξιώσεις το γκολ.
Η Ιταλία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 5' το σουτ του Ινσίνιε απέκρουσε ο Ρουί Πατρίσιο και εν συνεχεία ο Ιμόμπιλε έστειλε τη μπάλα έξω. Η Πορτογαλία απάντησε με τον Μπρούμα στο 11' αλλά ο Κιελίνι έσωσε με προβολή την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι στο 35' είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Ιμόμπιλε να σουτάρει και τον Ρουί Πατρίσιο να αποκρούει τη μπάλα. Δυο λεπτά αργότερα ήταν η κεφαλιά του Μπονούτσι αυτή που έφυγε λίγο έξω.
Στο δεύτερο μέρος η Ιταλία συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά χωρίς να απειλεί την εστία της Πορτογαλίας η οποία είχε πρώτη τη καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος όταν στο 73' ο Ζοάο Μάριο με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντοναρούμα με σπουδαία επέμβαση κράτησε το μηδέν για την εστία της Ιταλίας αφού απέκρουσε το σουτ του Καρβάλιο.

ΤΕΣΣΕΡΑ Η ΣΚΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟ 23'.


Για το 1ο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας αναμετρήθηκαν η Αλβανία με τη Σκωτία όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-0 των γηπεδούχων που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 23' λόγω αποβολής του Μαβράι με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Οι Σκωτσέζοι που διατήρησαν με τη νίκη τους τις πιθανότητες που έχουν για την κατάληψη της πρώτης θέσης βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 14' με τον Φράσερ να μπαίνει στην περιοχή και με σουτ από τα αριστερά να στέλνει τη μπάλα στην απέναντι πλευρά.
Εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Μαβράι, ο αμυντικός του Άρη, δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για κουτουλιά στον Κρίστι. Οι φιλοξενούμενοι με παίκτη παραπάνω έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η Σκωτία κέρδισε πέναλτι με τον Φλέτσερ να είναι εύστοχος. Το 3-0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 55΄με σκόρερ τον Φόρεστ. Ο ίδιος παίκτης στο 67' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και πλασέ από την περιοχή.

ΕΥΚΟΛΗ ΤΡΙΑΡΑ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ.


Για το 4ο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας η Ρουμανία υποδέχθηκε την Λιθουανία και δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της και να παραμείνει στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τη Σερβία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7΄με πλασέ του Πούσκας από το ύψος του πέναλτι. Το 2-0 για τους Ρουμάνους έγινε στο 47' με προβολή από κοντά του Κεσέρου. Και το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Στάντσιου στο 65'.
Tουρκία και Σουηδία ήθελαν νίκη και μόνο νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο "Yeni Eskişehir Stadyumu", προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση από το Group 2 της 2ης κατηγορίας του Nations League.
Και αυτοί που γέλασαν στο τέλος ήταν οι Σκανδιναβοί. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η Σουηδία βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Ο Μπεργκ κέρδισε το πέναλτι, ο Γκράνκβιστ το εκτέλεσε εύστοχα στο 71' και το τελικό 0-1 στο "Yeni Eskişehir Stadyumu" έλεγε την ιστορία της αναμέτρησης. Με νίκη απέναντι στην Ρωσία την τελευταία αγωνιστική, οι Σουηδοί υπερτερούν στην ισοβαθμία και παίρνουν την 1η θέση του ομίλου.
Για το Group 3 της 4ης κατηγορίας, το Αζερμπαϊτζάν δεν συνάντησε σοβαρά προβλήματα απέναντι στα Νησιά Φερόε. Ο Ναζάροφ, έχοντας την τύχη στο πλευρό του, άνοιξε το σκορ στο 18' με σουτ εκτός περιοχής και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε ο Μαντάτοφ με έναν "κεραυνό" από τα 30 μέτρα, για το 2-0 των Αζέρων. Σκορ που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, με το Αζερμπαϊτζάν να βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες μετά από πέντε ματς.
Στο άλλο ματς του ομίλου,   Στο 16' οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν από κλέψιμο ο Μουρίκι έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και πλάσαρε με το δεξί από το ύψος του πέναλτι για το 0-1. Σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 70' ο Κολόλι σημείωσε το 0-2 και ακολούθησαν δύο τέρματα του Αβντιγιάι στο 78' και το 80' για το 0-4. Ο Ράσιτσα σκόραρε για το τελικό 0-5 στο 86, με το Κόσοβο να είναι στην 1η θέση του ομίλου με 11 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες).
Mία Ολλανδία για να την πιεις στο ποτήρι είναι αυτή που έχει φτιάξει ο Ρόναλντ Κούμαν και η οποία δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τα απογοητευτικά σύνολα που απέτυχαν να πάρουν την πρόκριση στις δύο τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις: το Euro 2016 και το Μουντιάλ του 2018.
Λίγο καιρό μετά το εμφατικό 3-0 επί της Γερμανίας στο Άμστερνταμ, οι "οράνιε" υπέταξαν το βράδυ της Παρασκευής και την Γαλλία, την οποία νίκησαν με 2-0 και διεύρυναν σε 15 ματς το εκπληκτικό αήττητο που έχουν όταν αγωνίζονται στο "Ντε Κάιπ" του Ρότερνταμ.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, όμως στο 44' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Βαϊνάλντουμ μέσα από την περιοχή (πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Λορίς σε σουτ του Μπάμπελ) και στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν ολοκληρωτικά.
Ουσιαστικά, από το 60' και μετά υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, με την Ολλανδία να σφυροκοπεί τη γαλλική εστία και τον αρχηγό της Τότεναμ να κατεβάζει τα ρολά σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Στο 62' ο Λορίς σταμάτησε διπλή προσπάθεια του Ντέμφρις (πρώτα απέκρουσε την κεφαλιά του και μετά έδιωξε σε κόρνερ σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή), ακολούθησαν τρεις επεμβάσεις του μέσα σε τρία λεπτά (73' 74' 75') απέναντι στον ασταμάτητο καθόλη τη διάρκεια του ματς Μέμφις Ντεπάι, ενώ στο 94' είπε όχι στον Ντε Γιονγκ.
Στο 95' ωστόσο ο Σισοκό υπέπεσε σε πέναλτι στον Ντε Γιονγκ και ο Ντεπάι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εκτέλεση αλά Πανένκα, με την Ολλανδία να έχει πλέον τη χρυσή ευκαιρία την Δευτέρα (19/11) να προσπεράσει την Γαλλία και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αυτό που χρειάζεται να κάνει για να το καταφέρει είναι να μη χάσει στην "Βέλτινς Αρένα" από την Γερμανία, η οποία θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη αφού έχει ήδη υποβιβαστεί στην League B.
Όσον αφορά στα άλλα ματς, ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη της Δανίας με 2-1 επί της Ουαλίας και το 4-1 της Σλοβακίας επί της Ουκρανίας (που δεν χάνει πάντως την πρωτιά στον όμιλο), καθώς και το εμφατικό 6-2 της Αρμενίας στην έδρα του Γιβραλτάρ, με τον επιθετικό των Chicago Fire, Γιούρα Μοβσισγιάν, να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα τρία μέσα σε επτά λεπτά!
Στις 11 Σεπτεμβρίου η Ισπανία φιλοδώρησε με έξι γκολ την Κροατία και στραπατσάρισε το ίματζ της φιναλίστ του Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο δύο μήνες μετά ήρθε η εκδίκηση από τους Βαλκάνιους.
Σε ένα συναρπαστικό ματς που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ και στο οποίο σημειώθηκαν πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ντάλιτς κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο τους παίκτες του Ενρίκε στο φινάλε των καθυστερήσεων επικρατώντας 3-2 και πλέον όλα είναι ανοιχτά για την πρωτιά.
Και αυτό γιατί η "φούρια ρόχα" ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο 2ο γκρουπ της League A του Nations League με 6 βαθμούς, με την Αγγλία την Κροατία να έχουν αμφότερες από 4 και η κάθε μία να σκοπεύει στην κορυφή στο μεταξύ τους ματς που εκκρεμεί στο "Γουέμπλεϊ".
Όσον αφορα στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Κράμαριτς και τον Γεντβάι και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ισάριθμες με τους δύο άσους της Ρεάλ Μαδρίτης, Θεμπάγιος και Ράμος, για να έρθει το τελικό 3-2 στο 93' από τον Γεντβάι.
Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει φυσικά το 2-0 του Βελγίου επί της Ισλανδίας με τα δύο γκολ του Μιτσί Μπατσουαγί, με τους "κόκκινους διαβόλους" να έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να κάνουν μεγάλο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, την ώρα που η Βοσνία πήρε ήδη το εισιτήριο καθώς με το 0-0 εκτός έδρας με την Αυστρία εξασφάλισε την κορυφή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Ιταλία – Πορτογαλία 0-0 

Αλβανία – Σκωτία 0-4 (14’ Φρέιζερ, 45’+2’ Φλέτσερ πεν., 55’, 67' Φόρεστ)

Ρουμανία – Λιθουανία 3-0 (7’ Πούσκας, 47’ Κεσέρου, 65' Στάνκιου) 

Σερβία – Μαυροβούνιο 2-1 (30’ Λιάγιτς, 32’ Μίτροβιτς – 70’ Μουγκόσα)


Ολλανδία - Γαλλία 2-0 (44' Βαϊνάλντουμ, 96' πεν. Ντεπάι)

Σλοβακία - Ουκρανία 4-1 (6' Ρούσνακ, 26' Κούτσκα, 52' Ζρέλακ, 61' Μακ / 47' Κονοπλιάνκα)
Ουαλία - Δανία 1-2 (90' Μπέιλ / 42' Γιόργκενσεν, 88' Μπράιτγουεϊτ)
Κύπρος - Βουλγαρία 1-1(24' Ζαχαρίου / 89' πεν. Ντιμιτρόφ)
Σλοβενία - Νορβηγία 1-1 (9' Βέρμπιτς / 85' Γιόνσεν)
Γιβραλτάρ - Αρμενία 2-6 (10' Ντε Μπαρ, 78' Πρίστλι / 27', 48' 52' 54'  Μοβσισγιάν, 66' Καρτασιάν, 94' Καραπετιάν)
Λίχτενσταϊν - Σκόπια 0-2 (53' Μπάρντι, 91' Νεστορόβσκι)
Βέλγιο - Ισλανδία 2-0 (65', 82' Μπατσουαγί)
Κροατία - Ισπανία 3-2 (54' Κράμαριτς, 69' 90+3' Γεντβάι / 56' Θεμπάγιος, 77' Ράμος (πεν.))
Αυστρία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη 0-0
Eλλάδα - Φίλανδία 1-0 (25' αυτ. Γκράνλουντ)
Ουγγαρία - Εσθονία 2-0 (8' Ορμπάν, 69' Σαλάι)
Ανδόρα - Γεωργία 1-1 (63' Κριστιάν Μαρτίνες / 9' Τσακβετάτζε)
Λουξεμβούργο - Λευκορωσία 0-2 (37' 54' Ντραγκούν )
Σαν Μαρίνο - Μολδαβία 0-1 (78' Νταμασκάν)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:




LEAGUE Α (Group 3)

1. Πορτογαλία 7  (4-2)

2. Ιταλία 5 (2-2)
3. Πολωνία 1 (3-5)
LEAGUE C (Group 1)
1. Ισραήλ 6  (4-2)
2. Σκωτία 6 (7-2)
3. Αλβανία 4 (2-1)
LEAGUE C (Group 4)
1. Σερβία 11 (7-3)
2. Ρουμανία 9 (7-3)
3. Μαυροβούνιο 7 (5-2)
4. Λιθουανία 0  (2-12)
LEAGUE B (Group 2)
1. Ρωσία 7  (4-1)
2. Σουηδία 4 (3-3)
3. Τουρκία 3 (4-7)
LEAGUE D (Group 3)
1. Κόσοβο 11 (11-2)
2. Αζερμπαϊτζάν 9 (7-2)
3. Νησιά Φερόε 4  (4-9)
4. Μάλτα 2  (4-13)
LEAGUE A (Group 1)
1. Γαλλία 7 (4)
2. Ολλανδία 6 (3)
3. Γερμανία 1 (3)
LEAGUE B (Group 1)
1. Ουκρανία 9 (4)
2. Σλοβακία 3 (3)
3. Τσεχία 3 (3)
LEAGUE B (Group 4)
1. Δανία 7 (3)
2. Ουαλία 6 (4)
3. Ιρλανδία 1 (3)
LEAGUE C (Group 3)
1. Νορβηγία 10 (5)
2. Βουλγαρία 10 (5)
3. Κύπρος 5 (5)
4. Σλοβενία 2 (5)
LEAGUE D (Group 4)
1. ΠΓΔΜ 12 (5)
2. Αρμενία 9 (5)
3. Γιβραλτάρ 6 (5)
4. Λιχτενστάιν 3 (5)
LEAGUE A (Group 2)
1. Βέλγιο 9 (3)
2. Ελβετία 6 (3)
3. Ισλανδία 0 (4)
LEAGUE A (Group 4)
1. Ισπανία 6 (4)
2. Αγγλία 4 (3)
3. Κροατία 4 (3)
LEAGUE B (Group 3)
1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 10 (4)
2. Αυστρία 4 (3)
3. Βόρεια Ιρλανδία 0 (3)
LEAGUE C (Group 2)
1. Φινλανδία 12 (5)
2. Ελλάδα 9 (5)
3. Ουγγαρία 7 (5)
4. Εσθονία 1 (5)
LEAGUE D (Group 1)
1. Γεωργία 13 (5)
2. Καζακστάν 6 (5)
3. Λετονία 3 (5)
4. Ανδόρα 3 (5)
LEAGUE D (Group 2)
1. Λευκορωσία 11 (5)
2. Λουξεμβούργο 9 5)
3. Μολδαβία 8 (5)
4. Άγιος Μαρίνος 0 (5)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:


Ιταλία: Ντοναρούμα, Κιελίνι, Μπιράγκι, Βεράτι (81' Πελεγκρίνι), Ζορζίνιο, Ινσίνιε, Κιέσα (87' Μπαράρντι), Φλορένζι, Ιμόμπιλε (74' Λασανά), Μπαρέλα, Μπονούτσι.


Πορτογαλία: Ρουί Πατρίτσιο, Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Φόντε, Μπρούμα (85' Γκερέρο), Μπερνάντο Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ρούμπεν Νέβες, Μάριο Ρουί, Πίτσι (68' Ζοζέ Μάριο), Αντρέ Σίλβα (90' Περέιρα).


Αλβανία: Μπερίσα, Βέσελι, Τζίμσιτι (52' Ντερνάκου), Γκρέζντα, Μεμουσάι, Μανάι (62' Μπαλάι), Τζάκα, Μαβράι, Μπινάκου, Κάτσε (28' Ισμαίλι), Ουζούνι.

Σκωτία: ΜακΓκρέγκορ Α., Πάτερσον, Ρόμπερτσον, Μπάτες, ΜακΚένα, ΜακΓκρέγκορ Κ., Φόρεστ, Άρμστρονγκ (61' Μακ Τομινάι), Φλέτσερ Σ. (68' Φίλιπς), Κρίστι, Φράσερ (72' Ρούσελ).

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Μπέζναρ, Μότι, Τσίπτσιου (65' Ντικ), Πούσκας, Μαξίμ, Μπάνκου, Κέσερου (68' Χάτζι), Αντόν, Σαπουνάρου, Στάντσιου (72' Τσικαλντού).

Λιθουανία: Σέκτους, Γκιρντβάινις, Ζούλπα, Βαϊτκούνας, Νοβίκοβας, Σίμκους (65' Σίβκα), Πετραβίτσιους (80' Καζλάουσκας), Βορομπγιόβας, Σιργέντας, Τσέρνιτς (74' Σερνάς), Μπαραβούκας.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπολάτ, Αζίζ, Σογιούντσου, Καλντιρίμ (87' Μπάιραμ), Σελίκ, Γιοκουσλού, Τεκντεμίρ (72' Καβετσί), Μάλι (83' Εζιακούπ), Τσαλχάνογλου, Ουντέρ, Τοσούν.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λίντελοφ (46' Χελάντερ), Γκράνκβιστ, Λούστιγκ, Αουγκούστινσον, Έκνταλ (81' Σβένσον), Γιόχανσον, Λάρσον, Όλσον, Κλάεσον (90' Τέλιν), Μπεργκ.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγεφ Σ. (46' Αγκάγεφ Κ.), Μεντβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Καλιτζάντε, Πασάεφ (71' Μαμάντοφ), Γκαράγεφ, Αλμέιδα, Μαντάτοφ, Ναζάροφ, Αμπντουλάγεφ, Νταντάσοφ (78' Αμπάσοφ).

Ν. ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Νάτεσταντ, Γκρέγκερσεν, Μπάλντβισον, Ντάβιντσεν (46' Μπαρταλστόβου), Σόρενσεν, Φαερόε (73' Φρεντέριγκσμπεργκ), Χάνσον, Βατνχάμαρ, Κ. Όλσεν (63' Τόμσεν), Β. Όλσεν.

ΜΑΛΤΑ: Χογκ, Μποργκ, Μούσκατ, Καρουάνα, Καμιλέρι, Τζεράφα, Γκάμπιν, Μπρίφα (74' Φένεχ), Μουσκάτ (64' Μιφσούντ), Κορμπολάν (65' Εφιόνγκ), Σκέμπρι.


ΚΟΣΟΒΟ: Ουκάνι, Κολόλι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα, Σάλα, Κριέζιου, Ράσιτσα, Μπερίσα (61' Χαλίμι), Ζένελι (71' Αβντιγιάι), Μουρίκι (83' Ντεμασάι).
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Ντούμφριες, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Ντε Ρόον, Βαϊνάλντουμ (89' Βιλένα), Ντε Γιονγκ, Μπέργκβιν (86' Πρόμες), Μπάμπελ (90' Άκε), Ντεπάι
ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπέμπ, Ντιν, Ενζονζί (81' Εντομπελέ), Καντέ, Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ματουιντί (65' Σισοκό), Ζιρού (65' Ντεμπελέ)
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντουμπράβκα, Πεκάνικ, Σκρτελ, Σκρίνιαρ, Χάνκο, Γκρέγκους, Ρούσνακ, Κούτσκα (30' Μπέρο), Χάμσικ, Μακ (69' Στοχ), Ζρέλακ (82' Ντούρις)
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Μπόικο, Καραβάεβ, Μπούρντα, Κρίβτσοβ (14' Πλάστουν), Ματβιγένκο, Ζιντσένκο, Στεπανένκο, Μαλινόβσκι, Κονοπλιάνκα (65' Σαραπένκο), Τσιχανκόβ, Μποριατσούκ (62' Κοβαλένκο)
ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Ρόμπερτς, Ουίλιαμ, Τσέστερ (50' Αμπαντού), Ντάμετ (38' Γκούντερ), Ράμσεϊ, Άλεν, Λόρενς, Μπέιλ, Μπρουκς, Ρόμπερτς (68' Γουίλσον)
ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Ντάλσγκααρντ, Κρίστενσεν, Γιόργκενσεν (70' Ντόλμπεργκ), Λάρσεν, Ντιλέινι, Σένε (79' Λεράγκερ), Μπράιτγουεϊτ, Έρικσεν, Πόουλσεν, Ν. Γιόργκενσεν
ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Κουσουλός, Μερκής, Λαΐφης, Μαργκάσα, Κυριάκου, Ζαχαρίου (67' Ρουσιάς), Αρτυματάς, Εφραίμ (78' Παπαφώτης), Αβραάμ (59' Ιωάννου), Μακρής
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Πέκτοφ, Ποπόφ, Μποντούροφ, Μποζίκοφ, Νεντιάλκοφ, Νεντέλεφ, Κοσταντίνοφ, Σλάβτσεφ (82' Κοστόφ), Ιβάνοφ (56' Ντιμίτροφ), Ποπόφ, Κράεφ (56' Ντέλεφ)
ΣΛΟΒΕΝΙΑ : Μπέλετς, Σκούμπιτς, Στρούνα, Μεβλίγια, Στρούνα, Τσρνιγκόι (58' Μπέζτσακ), Ρότμαν, Ντερβίσεβιτς, Βέρμπιτς, Ζάιτς (69' Μπέριτς), Σπόραρ (84' Μπίγιολ)
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρσταϊν, Ελαμπντελαουί,  Νόρτβαϊτ, Ρόστεντ, Άλεσαμι, Σέλνες, Χένρικσεν, Γιόχανσεν (57' Έντεργκααρντ), Μοχάμεντ Ελιουνούσι, Ταρίκ Ελιουνούσι (63' Γιόνσεν), Καμαρά (75' Σέρλοτ)
ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Γκόλντγουιν, Σέρτζαντ, Ρόι Τσιπολίνα, Τζόζεφ Τσιπολίνα (83' Μουέλι), Μασκαρένιας, Μπάρντον, Κασιάρο, Ουόλκερ, Άντονι Χερνάντεζ (Άντριου Χερνάντεζ), Πονς (78' Πρίστλι), Μπαρ
ΑΡΜΕΝΙΑ: Χαϊρεπετιάν, Χοβνανισιάν, Χαρογιάν, Καρτασιάν, Νταγκμπασιάν, Γκριγκοριάν, Χοβσεπιάν (62' Γκορ Μαλακιάν), Ανταμιάν (Έντγκαρ Μαλακιάν), Μχιταριάν, Γκαζαριάν, Μοβσιγιάν (70' Καραπετιάν)
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Μπούχελ, Μπράντλε, Κιντάνς, Βίζερ, Ρέχσταϊνερ, Γκόπελ, Χάσλερ, Ζέλε, Πολβερίνο, Σαλάνοβιτς, Μάιερ
ΠΓΔΜ: Ντιμιτριέφσκι,  Τραϊκόφσκι, Μπεϊτουλάι, Μούσλιου, Ριστέφσκι, Χασάνι, Μπάρντι, Νικόλοφ, Νεστορόφσκι, Τριτσκόφσκι, Πάντεφ
ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βίτσελ, Τίλεμανς, Α. Αζάρ, Μέρτενς, Μενιέ, Τ. Αζάρ, Μπογιάτα, Μπατσουαγί
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Φιούλουσον, Ίνγκασον, Φινμπόγκανσον, Άρνσεσον, Πάλσον, Γκούναρσον, Μάγκνουσον, Σίργουντσον, Γκούντμουσον, Σκούλασον
ΚΡΟΑΤΙΑ: Κάλινιτς, Βρσκάλκο, Πέρισιτς, Λόβρεν, Ράκιτιτς, Κράμαριτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Γεντβάι, Ρέμπιτς, Βίντα
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Ινίγκο Μαρτίνες, Μπούσκετς, Σαούλ, Σεμπάγιος, Ροντρίγκο, Ράμος, Άσπας, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ίσκο
ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Ντράγκοβιτς, Χίντεργκερ, Αρναούτοβιτς, Αλάμπα, Μπάουμογκαρτλινγκερ, Ζούλι, Κάιντζ, Σοπφ, Λάινερ, Λαζάρο
ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Σέχιτς, Τσίβιτς, Βράνιες, Μπέσιτς, Βίστσα, Ντούλγεβιτς, Πιάνιτς, Τζέκο, Σούνγιτς, Σουκάνοβιτς, Σάριτς
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντίμπουζ, Κόρχουτ, Κάνταρ, Μπαράθ, Ορμπάν, Α.Νάγκι, Σαλάι, Κόβακς, Καλμάρ, Πάτκαϊ, Ντ.Νάγκι Ντ
ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσάλου, Πικ, Ταμ, Βίχμαν, Ενρί Ανιέρ, Οτζάμα, Βασίλιεφ, Αντόνοφ, Λουτς, Ντιμίτριεφ, Τένιστε
ΑΝΔΟΡΑ: Γκόμες, Σ. Μαρτίνες, Βάλες, Ρέμπες, Λίμα, Άλεξ Μαρτίνες, Φερνάντες, Σαν Νικολάς, Θέρβος, Ρούμπιο, Γιοβέρα
ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοκολάβα, Κβεκβεσκίρα, Καζαϊσβίλι, Κιτεΐσβίλι, Κακβετάτζε, Αραμπούλι, Ταμπίτζε, Γκβίλια, Ναβαλόφσκι
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Μορίς, Σανότ, Φίλιπες, Γκέρσον, Μαρτίνς, Σινάνι, Τιλ, Γιανς, Γιανίσιχ, Τουρπέλ, Γιόακιμ
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Γκορμπούνοφ, Ντραγκούν, Μαρτίνοβιτς, Σίτοφ, Σαβίτσκι, Χλεμπ, Σαρόκα, Σιβάκοφ, Μαέφσκι, Βολότκο, Σάσεβιτς
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μπενεντετίνι, Παλάτζι, Βιταϊόλι, Σιμοντσίνι, Μ. Βιταϊόλι, Γκολινούτσι, Νανί, Μπατιστίνι, Λούναντι, Γκραντόνι, Μουλαρόνι
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Κοτσέλεβ, Ρέμπτσιουκ, Καρπ, Ποσμακ, Επερεάνου, Ιονίτα, Γκατσάν, Γκινσάρι, Άντονιουκ, Κότσιουκ, Νικολεάσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου