Τελευταία Νέα

15/12/18

14η Aγωνιστική Super League : Άστερας Τρίπολης - ΟΦΗ 2-1


Ο Αστέρας βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον ΟΦΗ αλλά με δυο γκολ του Τόνσο στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες έφτασαν στην ανατροπή και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο.

Tην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Αστέρας επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 χάρη σε δυο γκολ του Τόνσο.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα έφτασαν στη νίκη με ανατροπή καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από γκολ του Δεληγιαννίδη στο 27' αλλά στην επανάληψη πίεσαν από την αρχή και με τον Αργεντινό να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62' και το 87' έφτασαν στην ολική ανατροπή.
Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας άφησε πίσω του για τα καλά τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τώρα κοιτάει προς την πρώτη πεντάδα ενώ οι Κρητικοί δεν κατάφεραν μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού να κάνουν το δυο στα δυο και να φύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ.
Ο Αστέρας με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του αποδεικνύεται αρκετά σκληρός για να χάσει. Οι Αρκάδες στο ματς με τον ΟΦΗ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από έξυπνο και όμορφο γκολ του Δεληγιαννίδη στο 27' με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά στο δεύτερο μέρος μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή. Με αντεπίθεση διαρκείας μετά το γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας πίεσε την εστία του ΟΦΗ και κατάφερε στο δεύτερο μέρος με τα γκολ που πέτυχε ο Τόνσο στο 62' και το 87' να φτάσει στην επικράτηση και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μάλιστα ο Παράσχος δεν άλλαξε ούτε στιγμή την στρατηγική της ομάδας του παρά μόνο τα πρόσωπα θέλοντας να δώσει κάποιες ανάσες στους παίκτες του.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΟΦΗ.


Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα και μάλιστα με τον ίδιο παίκτη αφού ο Δεληγιαννίδης ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με πανέμορφο φάουλ. Σε αντίθεση όμως με το παιχνίδι κόντρα στους "πράσινους" οι Κρητικοί δεν ήταν τόσο καλοί στην ανασταλτική λειτουργία τους και δέχθηκαν δυο τέρματα.
Βέβαια ο ΟΦΗ είχε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε στο διάστημα του αγώνα με αποκορύφωμα τη διπλή ευκαιρία που είχε με τον Ντίνα και το Νέιρα στο 81' της αναμέτρησης με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα και στις δυο φάσεις.

ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΤΟΝΣΟ.


Ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα και να πάρει τη νίκη. Δυο γκολ που ήρθαν από τον Τόνσο ο οποίος και στις δυο περιπτώσεις βρέθηκε στο σωστό σημείο. Τόσο στο γκολ της ισοφάρισης όσο και στο γκολ της ανατροπής ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ και από το ίδιο σχεδόν σημείο έστειλε τη μπάλα στην εστία του Στρέζου δίνοντας φυσικά την επικράτηση στην ομάδα του.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: "Θοδωρής Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)
4ος: Γεωργίου Τάτσης (Ηπείρου)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Τόνσο, Καλτσάς (82' Τσιλιανίδης), Μανιάς (91' Βαλιέντε).
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης,  Παπαστεριανός (72' Ντίνας), Μεγιάδο, Κυριακίδης (91' Κουτσιανικούλης), Σασί (63' Νέιρα), Πλατέλλας, Βουό.
Γκολ: 62'-87' Τόνσο/27' Δεληγιαννίδης
Κίτρινες: 25' Πασαλίδης/91' Πορτουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου