Τελευταία Νέα

11/12/18

Ολυμπιακός : Τέλος ο Γιάγια Τουρέ!

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει -και φιλική- λύση της συνεργασίας τους. 
Πολύ πρόωρα ολοκληρώθηκε η δεύτερη θητεία του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό. 

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον 35χρονο μέσο, τονίζοντας πως αυτή έγινε σε φιλικό κλίμα και πως ο Ιβοριανός αποχωρεί ως φίλος από τον Πειραιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους. 

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα. 

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. 

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν
».
Ο 35χρονος μέσος πρόλαβε να κάνει μόλις 5 συμμετοχές (222') με τους ερυθρόλευκους, χωρίς ποτέ να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα.
Έτσι μετά την ευρωπαϊκή του παρουσία σε Μπέβερεν, Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ο Τουρέ ψάχνει την επόμενη επαγγελματική του περιπέτεια, που πιθανότατα θα βρει εκτός Γηραιάς Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου