Τελευταία Νέα

10/12/18

H κλήρωση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ανδρών Μπάσκετ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Κύμη - ΠΑΟΚ είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ανδρών από την κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΚ. Νοκ-άουτ και οι δύο αναμετρήσεις στις 13 Φεβρουαρίου.
'Eγιναν γνωστά τα ζευγάρια που προέκυψαν για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών, έπειτα από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το μεσημέρι της Δευτέρας (12/10). Αυτά είναι Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός και Κύμη - ΠΑΟΚ.
Οι ημιτελικοί - που θα είναι μονοί - θα διεξαχθούν στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθεί, όπως και πέρυσι, στο γήπεδο "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου Κρήτης.
Το γεγονός ότι οι δύο "αιώνιοι" θα συναντηθούν στον ημιτελικό εξασφαλίζει δύο πράγματα. Καταρχάς ότι για 20η συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών θα βρεθεί σίγουρα ένα εκ των δύο και, δεύτερον, για 6η συνεχόμενη σεζόν στον τελικό δεν θα τεθούν αντιμέτωποι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η τελευταία φορά που οι δύο "αιώνιοι" τέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών ήταν το 2013, όταν τότε ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το τρόπαιο, επικρατώντας με 81-78 των "ερυθρόλευκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου