Τελευταία Νέα

21/1/19

ΟΦΗ : Τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος!

Ο ΟΦΗ έκανε και επισήμως γνωστό πως λύθηκε η συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος πλήρωσε το επεισόδιο που είχε στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Παναιτωλικό με το γενικό αρχηγό της ομάδας του Αγρινίου Χρήστο Κουτσοσπύρο.
Παρελθόν από τον ΟΦΗ και επίσημα αποτελεί από την Δευτέρα το βράδυ ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός των Κρητικών πλήρωσε το επεισόδιο που είχε με το γενικό αρχηγό της ομάδας του Αγρινίου Χρήστο Κουτσοσπύρο στην ανάπαυλα.
Η διοίκηση του ΟΦΗ από το βράδυ της Κυριακής τόνιζε πως τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με την ομάδα και για αυτό πάρθηκε η απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό.
Την Δευτέρα το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση της διοίκησης του ΟΦΗ με τον έμπειρο τεχνικό και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με την ανακοίνωση να έρχεται το βράδυ της Δευτέρας.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Καραμπετάκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου