Τελευταία Νέα

1/9/10

ΟΣΦΠ - Σκάουτερ στην Αργεντινή ο Γκαλέτι! Επίσημα τέλος ο Μαρέσκα ! "Μαυραετός" ο Σταμόγιαννος! Ο Μοϊσές Ουρτάδο γυμνάστηκε κανονικά την Τρίτη (31/8). Φιλικό με την ομάδα Νέων την Τετάρτη (1/9). Πρόβλημα με Ζαϊρί!

Σκάουτερ στην Αργεντινή ο Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, την ομάδα της καρδιάς του. Ο σπουδαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που στα 30 του χρόνια, υποχρεώθηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του, θα είναι ο σκάουτερ της πειραϊκής ομάδας στην Αργεντινή.



Το πρόβλημα υγείας στα νεφρά ανάγκασε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο ο αγαπημένος του Ολυμπιακός θα παραμείνει ενεργό κομμάτι στη ζωή του.

Ο 30άχρονος (9/4/1980) Αργεντινός αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ της πειραϊκής ομάδας στην πατρίδα του, όπου θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον "Λούτσο" να αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες του συλλόγου, ωστόσο επιθυμία του Γκαλέτι είναι να γυρίσει στην Αργεντινή.

Η διοίκηση του συλλόγου σεβάστηκε τα "θέλω" του Λουτσιάνο, ο οποίος θα είναι τα "μάτια" του Ολυμπιακού στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο σπουδαίος αυτός παίκτης, που κόσμισε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα, μπορεί να σταμάτησε πρόωρα το ποδόσφαιρο, αλλά θα παραμείνει ενεργό στέλεχος των ερυθρόλευκων και στρατιώτης της ομάδας, που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.






Με την φανέλα της Δόξας Δράμας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Σταμόγιαννος, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.


Ο Σταμόγιαννος είναι 18 χρονών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς  διάρκειας με τους Πειραιώτες και αμέσως μετά παραχωρήθηκε δανεικός στους "μαυραετούς".

"
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Σταμόγιαννo, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί στη Δόξα Δράμας, ως δανεικός για ένα χρόνο", ανέφερε η ανακοίνωση.



Επίσημα τέλος ο Μαρέσκα


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Έντζο Μαρέσκα, με τον Ιταλό να βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Έντζο Μαρέσκα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".



Όλα καλά με Ουρτάδο


 Oi ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν την Τρίτη (31/8) τόσο το πρωί (09:00) όσο και το απόγευμα (19:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο, που είχε ένα χτύπημα στο πόδι, ενσωματώθηκε στην ομάδα και γυμνάστηκε κανονικά.

Στην απογευματινή προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα ακολούθησε ο Ζαϊρί, ο οποίος ένιωσε μία ενόχληση στην πελματική νεύρωση του αριστερού του ποδιού και, για προληπτικούς λόγους, θα συνεχίσει για μερικές ημέρες να προπονείται ξεχωριστά.

Την Τετάρτη (1/9), στις 19:00, οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν φιλικό αγώνα με τη δεύτερη ομάδα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου