Τελευταία Νέα

25/10/10

Αυστρία-Ελλάδα 1-2 (Φιλικό)

   

Με κυριολεκτικά νέο πρόσωπο η Εθνική του Σάντος πήρε μια σπουδαία φιλική νίκη με 2-1 μέσα στο "'Ερνστ Χάπελ" της Βιέννης. Τα γκολ της Εθνικής μας που είχε τέσσερις ευκαιρίες... και δύο γκολ σημείωσαν οι Σαμαράς (49') και Φωτάκης (82').


Την θετική παράδοση σε αγώνες της στην Αυστρία συνέχισε η Εθνική Ελλάδος που πέτυχε μια σημαντική φιλική νίκη με 2-1. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της έδειξε ουσία... και παρά την μέτρια εμφάνιση πήρε την νίκη. Ντεμπούτο στην Εθνική ανδρών για τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.

Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική Ελλάδος έδειξε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της με ουσία και ελπιδοφόρα μηνύματα όπως η χρησιμοποίηση νέων παικτών που έδειχναν "δίψα" για να προσφέρουν με την "γαλανόλευκη" φανέλα.


Εκτός από τα γκολ των Σαμαρά και Φωτάκη στα αξιοσημείωτα του αγώνα η απόκρουση πέναλτι στο 4' του Τζόρβα που και στο φινάλε έκανε μια σωτήρια επέμβαση αλλά και το ακυρωθέν γκολ για τους Αυστριακούς που είχαν στο περισσότερο ματς τον έλεγχο, με τον Μάιερχοφερ στο 36'.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: "'Ερνστ Χάπελ" (Βιέννη).

Διαιτητής: Σάσα Κέβερ (Ελβετία).


Βοηθοί: Τσαρλς Χέλμπινγκ, Ντέβις Ντεταμάντι.


Τέταρτος: Χάραλντ Λέχνερ.

Αυστρία (Ντίντι Κονσταντίνι): Μάχο (46' Γκράτσαϊ), Κλάιν, Φουκς, Πρεντλ, Σίμερ, Πέλιβαν (69' Σάρνερ), Αλάμπα, Κάβλακ (58' Γιάνκο), Αρναούτοβιτς (87' Γιάντσερ), Γιουνούζοβιτς, Μάιερχοφερ (69' Λιντς).

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τοροσίδης (46' Βύντρα), Τζαβέλλας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης (74' Καφές), Καραγκούνης (91' Μάκος), Κονέ (46' Φωτάκης), Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος (85' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (71' Φετφατζίδης).

Κάρτες: - / Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου