Τελευταία Νέα

24/11/10

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3

          

Aποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε 3-0 από την Μπαρτσελόνα,.ωστόέδειξε. Πέδρο 27', 69' και Μέσι 62' οι σκόρερ των "μπλαουκράνα".


Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα παίζοντας κατα διαστήματα (και όσο χρειάστηκε) εξαιρετική μπάλα, έφτασαν εύκολα στο 3-0, δείχνοντας την κλάση της ως ομάδα. Εξαιρετικά στάθηκαν και οι "πράσινοι" όσο μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στον αγώνα.

Ωστόσο ο Μέσι (πέτυχε ένα γκολ) και η παρέα του (Πέδρο δύο γκολ) πήραν την νίκη και την πρόκριση για τους "16" του θεσμού.

Αποθέωση για τους "πράσινους" στο φινάλε, τον Σισέ αλλά και τους αστέρες της Μπαρτσελόνα.

Διαιτητής
: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία).

Βοηθοί διαιτητή: Μαγκιάνι, Νικολέτι.

Τέταρτος διαιτητής: Πάολο Βαλέρι.

Έξτρα βοηθοί: Ορσάτο, Ντε Μάρκο.

Κάρτες: Δημούτσος / Πικέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης (68' Πλεσί), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος (46' Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος, Λουίς Γκαρθία (64' Πετρόπουλος), Σισέ.

Μπαρτσελόνα (Πέπε Γκουαρδιόλα): Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (71' Αμπιντάλ), Πουγιόλ, Αντριάνο (76' Μάξγουελ), Μαστσεράνο, Τσάβι (71' Κεϊτά), Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.



Υπόθεση... Μέσι και Πέδρο

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλοντας να "τελειώσουν" το ματς με την συμπλήρωση μιας ώρας, μετουσίωσαν μια ακόμα εκπληκτική τους ενέργεια (με πάσες από πόδι σε πόδι Καταλανών) με τον απίστευτο συνδυασμό των Ινιέστα, Αντριάνο και Μέσι, με τον Αργεντίνο σταρ σε κενή εστία να πλασάρει για το 0-2, μέσα σε πανηγύρια.

Το γκολ αυτό επηρέασε αρνητικά τους γηπεδούχους παρά την νέα παρότρυνση των οπαδών τους και παρά την προσθήκη του Πετρόπουλου, λίγο μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Μετά από μια ευκαιρία του Αντριάνο σε μια ακόμα απειλητική του ενέργεια με σουτ που απομάκρυνε ο Τζόρβας, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα "τελείωσαν" το ματς λίγο μετά.

Στο 69', μετά από υπέροχη πάσα του Ινιέστα στον κενό χώρο, ο Πέδρο πολύ εύκολα με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε το 0-3, μέσα σε πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων της Μπαρτσελόνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου