Τελευταία Νέα

21/11/10

Καβάλα - ΑΕΚ: 2-1

      Καβάλα

Η ομάδα της Καβάλας πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ του... βιαστικού Μανόλο Χιμένεθ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Ένωση μετά τον τραυματισμό του Παντελή Καφέ.(video)


Σε εφιάλτη τείνει να εξελιχθεί η ομάδα της Καβάλας για την ΑΕΚ, καθώς την κέρδισε με 2-1 στο Ανθή Καραγιάννη σε ένα παιχνίδι όπου η Ένωση παρουσίασε πολλά προβλήματα.



Οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας ντύθηκαν... ΑΕΚ και κέρδισαν κατά κράτος την Ένωση με 2-1. Η εμφάνιση της ΑΕΚ θύμισε πολύ εκείνη στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, καθώς δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 14' ο Βουτσίσεβιτς με πολύ όμορφη κεφαλιά, ενώ ο Ονουάτσι έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ μείωσε το σκορ στο 85' με πολύ όμορφο τέρμα του Σκόκο, όμως η ομάδα του δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στα παράξενα της αναμέτρησης μία κίτρινη κάρτα του Αμπντούν που διεκδικεί όσκαρ ανοησίας, όπως και ο... βιαστικός Μανόλο Χιμένεθ, που έκανε όλες του τις αλλαγές μέχρι το 53ο λεπτό, με αποτέλεσμα όταν τραυματίστηκε ο Καφές η ΑΕΚ να παίζει με παίκτη λιγότερο.

Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη".
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών).
Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Καρατζίκας (Αθηνών).

Συνθέσεις των δυο ομάδων

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης(Σιόντης 56'), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρδόσο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι(Αλεξάντροβιτς 90'), Βουτσίτσεβιτς(Ντικρόκ 76').

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου(Γκέντζογλου 46΄), Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο(Λυμπερόπουλος 53'), Μάκος, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ(Σκόκο 46'), Μπερνς.

Κάρτες: Αμπντούν (κίτρινη 32'), Σκόκο (κίτρινη 62'),  Καφές (κίτρινη 71'), Τόμασιτς (κίτρινη 73'), Μπλάνκο (κίτρινη 82'), Ντικρόκ (κίτρινη 89'), Λαγός (κίτρινη 90+), Νασούτι (κίτρινη 90+).

Σκόρερ: Βουτσίσεβιτς 14', Ονουάτσι 46',  Σκόκο 85'.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου