Τελευταία Νέα

18/11/10

Oλυμπιακός VS Φίλων Ζιντάν και Φίλων Ρονάλντο




Oλυμπιακός VS Φίλων Ζιντάν και Φίλων Ρονάλντο στις 15 Δεκεμβρίου στο "Γ.Καραϊσκάκης" σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Στο παιχνίδι θα αγωνιστούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ενώ με την ομάδα μας θα παίξουν και παίκτες που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο όπως ο Τζόλε!


Το παιχνίδι γίνεται κάθε χρόνο εδώ και μία οκταετία για φιλανθρωπικούς σκοπούς και το διοργανώνει ο ΟΗΕ. Η τελική συμφωνία θα προκύψει σε μία-δύο ημέρες, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η διεξαγωγή του.

Κι όπως έγινε γνωστό, δεν θα πάρουν μέρος μόνο βετεράνοι άσοι, όπως ο Ζιντάν, αλλά κι εν ενεργεία αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Ιβοριανός φορ της Τσέλσι, ο Ντρογκμπά.

Με τον Ολυμπιακό θα παίξουν τα τωρινά αστέρια του, αλλά ίσως και μερικοί πιο παλιοί παίκτες. 



Oρισμένα εκ των μεγαλύτερων αστεριών του ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της φτώχειας, όπως ανακοίνωσε ο Ζιντάν μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

Το σπουδαίο αυτό φιλικό ματς, σίγουρα θα φέρει πολύ κόσμο στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Βέβαια, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από τον επίσημο Ολυμπιακό, αλλά θα συμβεί και αυτό με τις σχετικές λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου