Τελευταία Νέα

1/12/10

Κούπερ: "Δικαίωμα στην ελπίδα"


Ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League όπου ο Αργεντινός προπονητής του Άρη τόνισε πως η ομάδα του για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης εν όψει της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής θα πρέπει να πάρει κάτι.

«Ξέρουμε καλά τις μεγάλες δυνατότητες των αντιπάλων και ότι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για την ποιότητα της Ατλέτικο, είναι προφανής.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ό,τι στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, με τις γραμμές μας πιο κοντά, να πιέσουμε και να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε στο Βιθέντε Καλντερόν.

Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αν κάποιος δει τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, θα πει ότι δεν έχουμε τύχη, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο.

Τι θα έπρεπε να κάνουμε, να τα παρατήσουμε επειδή οι αντίπαλοί μας έχουν παίκτες όπως ο Αγκουέρο, ο Φορλάν, ο Ρέγες, ο Σιμάο και ο Τιάγκο; Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει την ελπίδα», τόνισε ο Κούπερ στην αρχική του τοποθέτηση στην Συνέντευξη Τύπου χθες (30/11) στην αίθουσα Τύπου του Βιθέντε Καλντερόν πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του Άρη.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα που εξυπηρετεί πιο πολύ την ομάδα του δήλωσε: «Σίγουρα μία ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που πραγματικά θα μας βοηθούσε να προκριθούμε, θα ήταν η νίκη.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Απέναντι στην Λεβερκούζεν κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και δεν πήραμε τίποτα. Αν δεν πάρουμε και τώρα τίποτα, θα είμαστε εκτός Europa League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου