Τελευταία Νέα

29/1/11

Υπέγραψε για 2,5 χρόνια ο Ετό

Ο Ετό υπέγραψε, λίγο μετά τις 23:00, στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα αγωνίζεται με τη φανέλα του "Δικέφαλου".

Αίσιο τέλος, όπως αναμενόταν, είχε η υπόθεση του Ετό στον ΠΑΟΚ με τον παίκτη να λέει "ναι" στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ και λογικά αύριο στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Μάλιστα ο πρώην άσος της Ντιναμό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να λέει:

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ήρθα εδώ για να δουλέψω και να προσφέρω πολλά. Όπως ήμουνα χαρούμενος στην Ντιναμό έτσι είμαι και που είμαι εδώ", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο Ετό.

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ είπε:
"Μου είχε αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούνε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όπως τους έζησα στο παιχνίδι με την Ντινάμο για το Europa League".

Για το ότι θα παίξει και πάλι συμπαίκτης με τον Λίνο υποστήριξε:
"Έχουμε ίδια χαρακτηριστικά. Μου αρέσει και εμένα να βγαίνω μπροστά και να δημιουργώ ευκαιρίες".

Για την ετοιμότητά του σημείωσε:
"Είμαι έτοιμος και θα μπορέσω να προσφέρω πολλά σύντομα".

Για το ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην συνέχεια των υποχρέωσεων του ΠΑΟΚ στο Europa League και αν τον στεναχωρεί δήλωσε:
"Σίγουρα με στεναχωρεί αλλά θέλω να προσφέρω πάρα πολλά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να βοηθήσω την ομάδα μου".
Λίνο: "Πολύ δυνατός παίκτης ο Ετό"
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην εκπομπή της Nova, "Super League Preview" ο συμπατριώτης του Ετό, Λίνο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι με τον Άρη:
"Είναι ένα σημαντικό τοπικό ντέρμπι. Ιδιαίτερο για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτού του αγώνα. Θα έλεγα ότι το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων μοιάζει κάπως. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ή τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, όμως όπως και να το κάνουμε το παιχνίδι με τον Άρη είναι ιδιαίτερο και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας".
Για το ματς της περασμένης περιόδου με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", στη διάρκεια της κανονικής περιόδου:
"Κάτι είχαμε ακούσει για το περσινό ματς στο οποίο γνωρίσαμε την ήττα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να τα δώσουμε όλα. Να τρέξουμε, να πιέσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη".
Για τον Ετό:
"Δεν έχουμε συζητήσει με τον Ετό, αλλά τον γνωρίζω. Στην Βραζιλία έχουμε παίξει σε αντίπαλες ομάδες. Απ' όσο τον γνωρίζω από την Βραζιλία είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, που διακρίνεται στο επιθετικό κομμάτι. Έχει πολλά καλά στοιχεία ως ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα είναι πολύ θετικό για τον ΠΑΟΚ αυτή η μεταγραφή. Σε οποιαδήποτε θέση αγωνιστεί θα βοηθήσει την ομάδα και θα είναι πολύ ωραίο να έρθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης σαν αυτόν".
Για τις αλλαγές προπονητών:
"Τα προηγούμενα τρία χρόνια είχαμε έναν εξαιρετικό προπονητή ο οποίος μας βοήθησε πολύ, διότι είναι ικανός και ήξερε καλά την ομάδα. Στην αρχή ήταν δύσκολο για εμάς με τις αλλαγές προπονητών. Κάθε αλλαγή προπονητή ήταν αλλαγή νοοτροπίας, διαφορετικός τρόπος προπόνησης. Με τον τωρινό προπονητή η ομάδα πάει καλά. Είναι πολύ καλός, μας βοηθάει, είναι συνέχεια δίπλα μας και βελτιωνόμαστε".
Για τον ίδιο:
"Η χρονιά ξεκίνησε κάπως περίεργα για εμένα με πολλούς σημαντικούς τραυματισμούς. Υποβλήθηκα σε επέμβαση και χρειάστηκαν τρεις μήνες να επανέρθω. Μετά την αποθεραπεία επέστρεψα και αγωνίστηκα σε πέντε παιχνίδια. Με βοήθησε το γεγονός ότι έπαιζα συνέχεια από τη στιγμή που επέστρεψα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος".



Βίντεο με τις δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα Ετό:

eto diloseis 1
Ανέβηκε από olaPAOK. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

eto diloseis 2
Ανέβηκε από olaPAOK. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

eto diloseis 3
Ανέβηκε από olaPAOK. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου