Τελευταία Νέα

25/1/11

ΑΕΛ - Μυστήριο με Τσιμπάμπα!

                        Τσιμπάμπα

Για δεύτερη σερί ημέρα δεν επέστρεψε στην Λάρισα ο Τσιμπάμπα. Διαβάστε ποια είναι η δικαιολογία του παίκτη και τι ενέργειες θα κάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ.



Οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές έχουν πολύ μεγάλες ικανότητες σαν αθλητές και γι' αυτό οι περισσότερες ομάδες τους προτιμούν. Έχουν όμως και ένα ελάττωμα. Ξεχνούν να γυρίσουν πίσω...

Το ίδιο συνέβη και με τον επιθετικό της ΑΕΛ Τζόελ Τσιμπάμπα, ο οποίος αγνοείται εδώ και δυο ημέρες.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος άσος δεν έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Τρίτης, ενώ το ίδιο συνέβη και την Τετάρτη γεγονός που έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά από επικοινωνία που είχε με την διοίκηση της ομάδας, είπε πως έχει ένα προσωπικό πρόβλημα (με την κόρη του) και γι' αυτό "έμπλεξε".

Από την πλευρά τους στην ΑΕΛ κρατούν στάση αναμονής μέχρι να επιστρέψει ο παίκτης και αν όντως τους πείσει πως υπήρχε πρόβλημα, τότε θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα.

Αν διαπιστωθεί όμως πως ο παίκτης το έπαιξε... Αλέκος, τότε θα κινηθούν δικαστικά και θα φτάσουν στα άκρα. Όπως και να έχει πάντως τον Τσιμπάμπα περιμένει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο (6.000 ευρώ συν άλλα 3.000 για κάθε προπόνηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου