Τελευταία Νέα

27/1/11

Ολυμπιακός - Ενεργοποίησε την οψιόν για Μιραλάς !!!

   

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που είχε με την Σεντ Ετιέν για τον Κέβιν Μιραλάς και ο Βέλγος είναι κοντά στο να "δέσει" στο Λιμάνι για τουλάχιστον 3 χρόνια.



Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" όπως είχε προαναγγείλει από την αρχή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, κίνησε τις διαδικασίες και έκανε την πρώτη μεγάλη και σημαντική κίνηση για να κρατήσει τον Βέλγο δαίμονα.

Αναφερόμαστε φυσικά στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς που είχε στο συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν και πλέον απομένει να δώσουν τα χέρια ο Ολυμπιακός με τον μάνατζερ και φυσικά τον ίδιο τον παίκτη.


Κι όλα αυτά έρχονται κόντρα στα πολλά -τρελά- σενάρια και τις αρκετές φήμες που ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς. Οι Πειραιώτες έκαναν αυτό που έπρεπε πρώτα (να τα βρει με την Σεντ Ετιέν) και το καλοκαίρι θα έχουν συζητήσεις και με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να μείνει γι' άλλα τρία χρόνια στο Λιμάνι.

Φυσικά τίποτα ακόμη δεν είναι τελειωμένο στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως το θετικό είναι πως... έφυγε από την μέση το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν. Οι Πειραιώτες πλήρωσαν την γαλλική ομάδα και το καλοκαίρι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με τον Βέλγο άσο, για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια. Οι συζητήσεις βέβαια ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

Έτσι λοιπόν, μετά τις μεταγραφές του Γιάννη Μανιάτη και του Ραφίκ Τζιμπούρ, οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την ενίσχυση του ρόστερ τους, έστω κι αν ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκε ήδη στην ομάδα. Ο 23χρονος άσος είναι κοντά στον Ολυμπιακό κι αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι θα μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το ταλέντο το έχει, η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη και η παραμονή του στο Λιμάνι, θα είναι σημαντική, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του Πειραιά. Άλλωστε και ο Μιραλάς βοηθάει με την παρουσία του και τα γκολ του τον Ολυμπιακό, όμως και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στηρίξει και ανεβάσει τον Βέλγο. Αν ο 23χρονος δεν είχε βρει τον... παράδεισό του στον Πειραιά, τότε δεν θα επέστρεφε στην εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι θέμα χημείας...

Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο, πως το καλοκαίρι αν μια ομάδα δώσει περισσότερα χρήματα θα μπορεί να... αρπάξει τον Κέβιν Μιραλάς και γι' αυτό το λόγο, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πλευρά του παίκτη το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα περιμένουν το καλοκαίρι για να τελειώσουν την υπόθεση, αλλά θα φροντίσουν από νωρίτερα να συμφωνήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου