Τελευταία Νέα

21/2/11

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - Σκέψεις για αναβολή του τελικού !


 

Το τεταμένο κλίμα των των τελευταίων ημερών έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους σε σκέψεις για αναβολή του τελικού του κυπέλλου Μπάσκετ της ερχόμενης Κυριακής (6/3) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο γήπεδο του Ελληνικού.


Τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στους δύο "αιώνιους" έχουν "δυναμιτίσει" επικίνδυνα το κλίμα ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, γεγονός που έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους σε σκέψεις για αναβολή του τελικού Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (6/3).

Από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων ανάμεσα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Πολιτισμού, τις Αστυνομικές αρχές και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με κεντρικό θέμα συζήτησης τα επακόλουθα του ντέρμπι των "αιωνίων" (επιθέσεις στα γραφεία της Superleague και στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη).

Το κλίμα ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων είναι αρκετά τεταμένο και υπάρχει φόβος για επεισόδια κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου, οπότε η πιθανότητα αναβολής του αγώνα είναι πολύ μεγάλη, ώστε να "ηρεμήσουν" κάπως τα πράγματα.

Μοναδικό πρόβλημα σε περίπτωση αναβολής είναι ότι δεν υπάρχουν "κενές" ημερομηνίες για να οριστεί νέα μέρα διεξαγωγής του τελικού, αφού οι δύο ομάδες έχουν αυξημένες υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου