Τελευταία Νέα

19/3/11

Στημένο το περσινό Άρης - ΠΑΟΚ (2-0)


Δήλωση-καταγγελία για "στημένο" παιχνίδι στο περσινό πρωτάθλημα έκανε ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Τάσος Ερμείδης. Υποστήριξε ότι ο αγώνας Άρη-ΠΑΟΚ 2-0, ήταν "στημένος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού".

Κι άλλη καταγγελία για παιχνίδι με "προκαθορισμένο αποτέλεσμα" ακούστηκε στον αέρα. Αυτή τη φορά από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Τάσο Ερμείδη, που μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι ο περσινός αγώνας Άρης-ΠΑΟΚ ήταν "στημένος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού".

Ο κ.Ερμείδης αναφέρθηκε στον αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ στον οποίο οι "κίτρινοι" επικράτησαν με 2-0, με τον Δικέφαλο να μένει 5β πίσω από την κορυφή.

Η παρέμβαση Ερμείδη έγινε στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 και ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου υποστήριξει "δεν φταίει μόνον ο Μπέος για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο" προσθέτοντας.

"To περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! Φρόντισαν γι΄αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος  και ο Βαρούχας".

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τελειώσει τον αγώνα με 9 παίκτες κι ο Άρης με 10, με τον Δικέφαλο να έχει παράπονα για τη διαιτησία του Σπάθα, καθώς είχε εκδώσει και μια λίαν καυστική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου