Τελευταία Νέα

18/3/11

"Έδεσε" Σαμαρά η Σέλτικ !


Την παραμονή του Γιώργου Σαμαρά για τρία ακόμη χρόνια στη Σέλτικ, ανακοίνωσε και η επίσημα ο σύλλογος της Σκωτίας την Παρασκευή.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, οι "καθολικοί" γνωστοποίησαν ότι υπήρξε συμφωνία με τον Έλληνα άσο για την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία ακόμη χρόνια.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του 26χρονου παίκτη ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι και τελικά μετά από διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσαν από τον περασμένο χρόνο, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.
Ο Γιώργος Σαμαράς μετακόμισε αρχικά στη Σέλτικ τον Ιανουάριο του 2008 ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι και στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας, σκόραρε στη νίκη επί της Κιλμάρνοκ εκτός έδρας, αγωνιζόμενος ως αλλαγή.

Οι καλές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα το καλοκαίρι, η Σέλτικ να αποκτήσει τα δικαιώματα του και μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 42 γκολ σε 136 εμφανίσεις με τους "καθολικούς".

Αναφορικά με την φετινή χρονιά, πέτυχε δύο γκολ στο ντέρμπι με την Ρέιντζερς στο "Άϊμπροξ", οδηγώντας τη Σέλτικ σε μία σπουδαία νίκη επί της "αιώνιας" αντιπάλου της. Μάλιστα πλέον θα επιδιώξει να επαναλάβει κάτι ανάλογο στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στους "προτεστάντες" την Κυριακή.

Ο Έλληνας επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Σέλτικ, λέγοντας:"Ήθελα να μείνω σε αυτό τον σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία.

Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και η υποστήριξη που έχω απ΄όλους στην ομάδα, είναι υπέροχη. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι και να κατακτά τίτλους και αυτός είναι ο λόγος που υπέγραψα για τρία χρόνια.

Δεν βιαστήκαμε και κράτησα τον λόγο μου απέναντι στον προπονητή ότι δεν θα υπογράψω προσύμφωνα με άλλο σύλλογο. Είχα συζητήσεις με τον σύλλογο και πήραμε χρόνο για να λάβουμε τη σωστή απόφαση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου