Τελευταία Νέα

23/3/11

Εθνική ποδοσφαίρου: Εδειξε ενδεκάδα ο Σάντος


Σύστημα 4-2-3-1 με τον Λυμπερόπουλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης, ετοιμάζει ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Φερναντο Σάντος στην προπόνηση της Τετάρτης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μάλτα το Σάββατο.Μόρας:"Πιο επικίνδυνα αυτά τα παιχνίδια".

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο των προκριματικών του "EURO 2012" με αντίπαλο την Μάλτα, συνεχίστηκε την Τετάρτη με τον Φερνάντο Σάντος να δίνει έμφαση στην τακτική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φανέρωσε τις σκέψεις του ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, δοκιμάζοντας σύστημα 4-2-3-1 στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας ο οποίος έχει το προβάδισμα έναντι του Χαλκιά.

Στο δεξί άκρο θα είναι ο Τοροσίδης και στο αριστερό ο Τζαβέλλας ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης, Καραγκούνης στον άξονα, δεξιά ο Νίνης, αριστερά ο Σαμαράς ενώ ο Λυμπερόπουλος θα είναι πίσω από τον Σαλπιγγίδη που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την προπόνηση της Τετάρτης αποχώρησε προληπτικά ο Κονέ μετά από σύγκρουση του με τον Τζαβέλλα αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του. Εξάλλου ενοχλήσεις έχει ο Λουκάς Βύντρα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της "γαλανόλευκης".

Ο Βαγγέλης Μόρας μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τετάρτης, μίλησε για τον αγώνα με την Μάλτα, τονίζοντας ότι χρειάζεται συγκέντρωση στα 90λεπτά.

"Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Τα παιχνίδια που είσαι θεωρητικά η ανώτερη ομάδα είναι και τα πιο επικίνδυνα", ανέφερε.

Συνεχίζοντας εξάλλου τόνισε:"Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι προκρίσεις χάνονται από το ματς με τις μικρότερες ομάδες.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε εμείς. Όταν θα κερδίσουμε τότε θα μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι".

Τέλος σε ερώτηση για το αν έχει διαταρραχτεί το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μετά το ντέρμπι των "αιωνίων", απάντησε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το κλίμα είναι όπως ήταν και πριν δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ των παικτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου