Τελευταία Νέα

27/3/11

Ελπίδες παραμονής Μπέου στον Βόλο !

                       Αχιλλέας Μπέος Ουμπίδες Ακόστα

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Αχιλλέα Μπέου στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά το καλοκαίρι, ειδικά στην περίπτωση που η ομάδα της Μαγνησίας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρώπη.


Μπορεί από τη συνέντευξη Τύπου της Superleague(Τετάρτη 23-3-2011)
 να μην βγήκε καμία είδηση, πέραν του ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα, όσον αφορά την διοργανώτρια Αρχή, όμως στο τέλος της υπήρχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

"Παρών" στην εκδήλωση ήταν και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μόλις ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στις διοικητικές εξελίξεις του συλλόγου.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο κ. Μπέος δεν ψάχνει για τη διάδοχη κατάσταση στην ομάδα, όμως το αν θα προχωρήσει τελικά σε αυτή την επιλογή εξαρτάται πολύ από τη θέση που θα τερματίσει η ομάδα.

Αν ο Βόλος μπει στα πλέι οφ και καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη, τότε δεν αποκλείεται ο κ. Μπέος να παραμείνει και να σχεδιάσει τον Βόλο της νέας σεζόν.

Αν η ομάδα δεν τα καταφέρει, τότε η αποχώρηση είναι πιο πιθανή από ποτέ. Πάντως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είναι απρόβλεπτος, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου