Τελευταία Νέα

10/4/11

Ο τραυματισμός του Σχορτσιανίτη (video)!


Ο τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο αριστερό γόνατο επισκίασε τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι Ασντόντ (107-78). Λίγο πριν το τέλος ο θηριώδης σέντερ πάτησε άσχημα βάζοντας δύναμη στο αριστερό του γόνατο, που ήταν ήδη μπανταρισμένο, και σωριάστηκε στο παρκέ. Από τις κραυγές του ήταν σαφές πως πονούσε πολύ. 

Σηκώθηκε και υποβασταζόμενος από δύο άτομα οδηγήθηκε αρχικά στην κερκίδα κι εν συνεχεία στα αποδυτήρια. Διαπιστώθηκε πως το αριστερό του γόνατο έχει πρηστεί και σήμερα (αφού υποχωρήσει και το πρήξιμο) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μπλατ, δεν έκρυψε την ανησυχία για την κατάσταση της «κολόνας» της ομάδας του. Άλλωστε απομένει πλέον λιγότερο από ένας μήνας για το Final 4 της Βαρκελώνης.
«Χτύπησε στο γόνατό του κι ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Λόγω του βάρους του, όταν πιέζεται ένα σημείο του σώματός του, αυτό γίνεται με μεγάλη ένταση. Περιμένουνε τις εξετάσεις και θα δούμε. Ασφαλώς και ανησυχούμε. Ήδη έχουμε χάσει ως το τέλος της σεζόν έναν πολύ σημαντικό παίκτη (Ντορόν Πέρκινς) και θα είναι τεράστιο πλήγμα να χάσουμε έναν ακόμη», δήλωσε ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής.

Για την κατάσταση του «Σόφο» υπάρχει αγωνία και στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, καθώς αποτελεί βασικό της στέλεχος και είναι στα πλάνα του Ηλία Ζούρου για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας στα τέλη του Αυγούστου.

Δείτε από το 2:30 και μετά τον τραυματισμό και ακούστε τις κραυγές του "Σόφο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου