Τελευταία Νέα

23/5/11

Λάρισα - Πρώτη μεταγραφή ο Νεμπεγλέρας!

Νεμπεγλέρας Πηλαδάκης

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ΑΕΛ και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, αμέσως μόλις ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.


Ο Κώστας Νεμπεγλέρας επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και την πόλη στην οποία γεννήθηκε, αφού τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της ΑΕΛ.

Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μαζί με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, αποτελώντας έτσι την πρώτη μεταγραφή της ομάδας.

Ο 36χρονος άσος αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την Football League παρά τα χρονάκια του, αφού και φέτος έδειξε πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη φυσική του κατάσταση.

Έτσι από τη στιγμή που έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Για να επικυρωθεί η συμφωνία βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε και τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή, όμως δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία των δυο πλευρών. Πάντως δυνατό μπάσιμο έχει κάνει και ο Παναιτωλικός την τελευταία στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου