Τελευταία Νέα

28/6/11

Θετικές διευκρινίσεις για ΟΦΗ!



Η Σούπερ Λίγκα σε ανακοίνωση της διευκρινίζει ότι θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίσει επί του θέματος με αφορμή την απόφαση για τα κριτήρια αδειοδότησης η οποία δεν δείχνει να επηρεάζει την πιθανή συμμετοχή ΟΦΗ και Τρικάλων στα πλέι οφ για την άνοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει την οδηγία της UEFA και της EΠΟ να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τη Football League.

Κάτι τέτοιο όμως αποτελεί εισήγηση καθώς αρμόδια για να αποφασίσει για το θέμα είναι η ΕΠΟ η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα:

1.Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αποφάνθηκε ότι διατηρεί σε ισχύ την προηγούμενη απόφασή της επί των κριτηρίων αδειοδότησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Super League διευκρινίζει ότι θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίσει επί του θέματος.

2. Αποφασίστηκε ότι στο επόμενο Δ.Σ., που ορίστηκε για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα συζητηθεί το θέμα της επικύρωσης της Βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

3. Επικυρώθηκαν οι Βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου