Τελευταία Νέα

29/6/11

Ολυμπιακός - Την Πέμπτη οι υπογραφές για τους Αλεξάνταρ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς!



Ο Πέταρ Γκρμπιτς και ο Αλεξάνταρ Κατάι πέρασαν την Τετάρτη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη θα υπογράψουν και θα ανήκουν επίσημα στον Ολυμπιακό.


Εκτός από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν άμεσα τους Πρωταθλητές Ελλάδας, η διοίκηση της ομάδας επενδύει και στο μέλλον, φέρνοντας ταλαντούχους παίκτες από την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Τρανό παράδειγμα τόσο ο Πέταρ Γκρμπιτς, όσο και ο Αλεξάνταρ Κατάι, όπου έπειτα από εισήγηση του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και το "ΟΚ" της διοίκησης θα ντυθούν στα "ερυθρόλευκα".

Οι δύο άσοι, βρίσκονται στην χώρα μας και την Τετάρτη πήγαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Εκεί, πέρασαν από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις, με αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά και έτσι η μεταγραφή τους είναι θέμα ωρών.

Συγκεκριμένα, οι Κατάι και Γκρμπιτς θα υπογράψουν την Πέμπτη το συμβόλαιό τους με τον Ολυμπιακό και το μέλλον τους θα το κρίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κάποιος από τους δύο δεν αποκλείεται να μείνει και κάποιος να δοθεί δανεικός. Περισσότερες πιθανότητες για παραμονή συγκεντρώνει ο Κατάι, όμως ο Ισπανός τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει.

                                           Αλεξάνταρ Κατάι



                                                 Πέταρ Γκρμπιτς


Δείτε βίντεο με τον Αλεξάνταρ Κατάι:




Δείτε βίντεο με τον Πέταρ Γκρμπιτς:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου