Τελευταία Νέα

28/6/11

ΠΑΟΚ - Τα αποκαλυπτήρια του Μπόλονι!


Ο Λάζλο Μπόλονι στην πρώτη παρουσία του με τα ασπρόμαυρα έδειξε μερικά από τα στοιχεία του χαρακτήρα του.


Ο νέος τεχνικός του "Δικεφάλου"  έδειξε ενθουσιασμένος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι 10.000 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚπουβρέθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός από την πρώτη κιόλας προπόνηση έστειλε στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα ότι θα χύσουν πολλά κιλά ιδρώτα στην περίοδο της προετοιμασίας.

Θα το κάνουν παρέα, όμως, αφού, αρέσκεται στο να γυμνάζεται μαζί με τους παίκτες του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός από την πρώτη κιόλας προπόνηση έστειλε στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα ότι θα χύσουν πολλά κιλά ιδρώτα στην περίοδο της προετοιμασίας.


Ξεχωριστή ήταν η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με περίπου 10.000 οπαδούς του "Δικεφάλου" να δημιουργούν πανηγυρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκατοντάδες αναμμένοι πυρσοί, φωτοβολίδες και πολλά συνθήματα περιελάμβανε το... μενού της πρώτης συγκέντρωσης των παικτών του ΠΑΟΚ, με τους φίλους της ομάδας να δηλώνουν δυναμικό "παρών" και να φροντίζουν να βάζουν στο κλίμα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα..

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα μπορούσε να λείψει από τη "γιορτή"που στήθηκε στην Τούμπα, ενώ εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που επεφύλαξαν σε αυτόν και τους παίκτες του εμφανίστηκε ο νέος προπονητής των "ασπρόμαυρων", Λάζλο Μπόλονι.


Από την προπόνηση απουσίασαν οι Πάμπλο Κοντρέρας, Βίκτορ Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Μασιέλ Λίνο, ενώ για τους 31 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος σε αυτή, το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο,  ασκήσεις, διατάσεις και οικογενειακό διπλό.

Μετά το πέρας αυτής, ακολούθησε δίτερμα, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 με τα τέρματα των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Στέφανου Αθανασιάδη.

Αναλυτικά, οι 31 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση: Χαλκιάς, Γιακουμής, Ίβιτς, Πετρίσεβιτς, Κρέσιτς, Σαβίνι, Γλύκος, Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου, Αρίας, Ρομπέρ, Έτο, Παπάζογλου, Γεωργίου, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Κουρδάκης, Μπαλάφας, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Μωϋσιάδης, Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Κίτσιου, Δεμιρτζόγλου, Αποστολόπουλος και Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου