Τελευταία Νέα

28/7/11

Ξάνθη - Ν.Σαλαμίνα 2-0 (Φιλικό).


Με σκόρερ τους Πόι και Αλτιπαρμακόφσκι (62’) η Ξάνθη επικράτησε με 2-0 της Ν. Σαλαμίνας σε φιλικό. Τι δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Φιλική νίκη με 2-0 επί της Ν.Σαλαμίνας, πέτυχε η Ξάνθη την Τρίτη σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Σκόρερ των ακριτών ήταν οι Μάουρο Πόι (60’) και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι (62’) ενώ οι παίκτες κέρδισαν το χειροκρότημα στο φινάλε από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα παρουσιάστηκε ικανοποιημένος δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.



«Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Τα παιχνίδια αυτά μας βοηθούν γιατί μπορούμε να δούμε κάποια θετικά στοιχεία και κυρίως σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο για να γίνουμε καλύτεροι. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος πορτιέρο, Ζοντί Βιβιανί αγωνίστηκε για 65 λεπτά όπως και ο Ρουμάνος μέσος, Εμίλ Ντίκα.

Συνθέσεις ομάδων:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, (65’ Λοντίγκιν), Μπαξεβανίδης (45’ Μπέρτος), Σταθάκης (75’ Χαριτίδης), Βάλλας (75’ Γούτας), Κομεσίδης, Φλίσκας, Ντίκα (55’ Μάνταλος), Πόι (70’ Λαζαρίδης), Βλαχοδήμος (55’ Καθάριος), Σουάνης (61’ Γκατσολάρι), Μαρκόφσκι (45’ Αλτιπαρμακόφσκι).

Η αρχική 11άδα της Ν. Σαλαμίνας:
Ντιγιανι, Γκράιμς, Μπενίτεζ, Γκαρσία, Κωνσταντίνου, Θεράποντος, Λαμπρόπουλος, Χατζηπαντελίδης, Μοδέστου, Αλέκου, Τουρνιάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου