Τελευταία Νέα

30/7/11

Μπρέντα-Ολυμπιακός 2-1 (Φιλικό).


Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα γκολ σε επτά ευκαιρίες. Στην επανάληψη, η Μπρέντα εκμεταλλεύτηκε την κούραση της πειραϊκής ομάδας και με δύο γκολ του Σχαλκ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1. Άνοιξε λογαριασμό ο Μιραλάς, με μία απίστευτη γκολάρα.Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στα τέσσερα φιλικά του.


Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε εντυπωσίασαν στο 1ο ημίχρονο, όπου με πρωταγωνιστές τους Φετφατζίδη, Ιμπαγάσα, Γκρμπιτς, Φουστέρ και Μιραλάς, κυριάρχησαν απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Το γκολ ήρθε στο 39ο λεπτό από εξαιρετικό συνδυασμό του Φετφατζίδη με τον Μιραλάς, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις μία φορά.


Ωστόσο, το 2ο ημίχρονο, σε σχέση με το πρώτο, ήταν η... μέρα με τη νύχτα για τους Πειραιώτες. Αποκομμένες εντελώς οι γραμμές μεταξύ τους, έδωσαν το δικαίωμα στους Ολλανδούς να γίνουν απειλητικοί και μάλιστα με δύο γκολ του νεαρού Σχαλκ, να πάρουν τη νίκη με 2-1.

Οι υπέροχοι συνδυασμοί του πρώτου μέρους έδωσαν τη θέση τους σε τραγικά λάθη στο κέντρο και στην άμυνα, ενώ δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ, με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ του Φουστέρ, ο οποίος ήταν και ο μόνος που... άντεξε σε όλο το 90λεπτο.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: "Rat Verlegh Stadion".

Συνθέσεις ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Μανιάτης, Παπάζογλου (74' Παπαδόπουλος), Μαρκάνο (81' Ουρτάδο), Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (66' Σουμπίνιο), Γκρμπιτς (74' Κατάι), Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς (74' Πάντελιτς).

ΜΠΡΕΝΤΑ (Κάρελσε): Τεν Ρόουβελαρ, Κούντερς, Χόρτερ, Λάουκς (46' Μποτέγκιν), Μπάους, Μπονεβάτσια (61' Μπαϊράμ), Γκούντελ, Σχίλντερ, Λούρλινγκ, Γιόζεφζον (70' Σχαλκ), Αμόα.

Γκολ: 39' Μιραλάς / 73', 81' Σχαλκ.

Κίτρινες κάρτες: Παπάζογλου, Μοδέστο / Χόρτερ.

Μπρέντα-Ολυμπιακός 2-1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου