Τελευταία Νέα

27/7/11

Σαμσουνσπόρ-Εργοτέλης 2-2(Φιλικό).


Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε ο Εργοτέλης με αντίπαλο την τουρκική Σαμσουνσπόρ στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία. 


Στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, ο Εργοτέλης αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την τουρκική Σαμσουνσπόρ που αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας.

Η αντίπαλος του Εργοτέλη προηγήθηκε στο 37' όταν από σέντρα του Λαζάρ και προβολή του Τσαλίκ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.


Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 50' όταν από Κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο Γιοβάνοβιτς με κεφαλιά βρήκε στόχο και "έγραψε" το 1-1.


Στο 53' ωστόσο ο  Σαράκογλου με πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε και έκανει το 2-1 για την τουρκική ομάδα.

Την ισοπαλία στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου χάρισε ο Μπούντιμιρ στο 90' όταν από πάσα του Μπρούνο, απέφυγει έναν αμυντικό και πλάσασρε εύστοχα ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2. 

Ο Εγκούτου Ολίσε αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης με ενόχληση στη γάμπα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματισμών τους.

Συνθέσεις ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Κανδηλάκης, Σαρρής, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Κυριακίδης, Ρομάνο, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ευαγγέλου.

Β’ μέρος: Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Πρωτογεράκης, Γιαλούσης, Ολίσε (68’ Χαντί), Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (75’ Κατσικοκέρης), Χρυσοφάκης, Μπρούνο, Μπούντιμιρ.
ΣΑΜΣΠΟΥΝΣΠΟΡ:Σαχίν, Σαράκογλου, Μπολτομίρο, Μπαχία, Τόκακ, Τεμπέρ, Λαζάρ, Γιλντιρίμ, Μπαϊρακτάρ Χ., Τσαλίκ, Μπαϊρακτάρ Ο.

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης  ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου, δήλωσε: "Ήταν ένα δυνατό τεστ με μια ομάδα Α’ Κατηγορίας της Τουρκίας. Έγινε μια καλή προσπάθεια από όλους τους παίκτες μας και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Μια – δυο επιπολαιότητες μας στοίχισαν, αλλά προήλθαν από την κούραση που είναι λογικό να υπάρχει σε μια τέτοια περίοδο. Δημιουργήσαμε φάσεις, χάσαμε ευκαιρίες και είναι λογικό τώρα να μην είναι σταθερά όλα τόσο επιθετικά, όσο και δημιουργικά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Τέλος στην Ολλανδία βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Κλαούντιο Νταντόμο και ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  έφτασαν στη μία ώρα Ελλάδος στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ της Ολλανδίας και οδικώς, μετά από μία ώρα, αφίχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο του Γκάρντερεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου