Τελευταία Νέα

27/7/11

ΑΡΗΣ - Επίσημα ανακοινώθηκαν οι Μανώλης Παπαστεριανός και Θανάσης Τοπούζη, τέλος ο Κώστας Μενδρινός!


Ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι και επίσημα παίκτης του Άρη. Ο νεαρός μέσος ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους» και τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».Στο δυναμικό της ομάδας θα ανήκει και ο Θανάσης Τοπούζης(ο δεύτερος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με την Κ20 του Άρη) και ότι ο Κώστας Μενδρινός αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ.



Ο 24χρονος διεθνής μέσος και πρώην του Ηρακλή υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και ο δεύτερος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με την Κ20 του Άρη για δύο χρόνια.


Ο 24χρονος άσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη (μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου) τόνισε πως είναι χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα και ξέρει πως θα έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς μέσου Μανώλη Παπαστεριανού. Ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα του ΑΡΗ έχει γεννηθεί στις 15/08/1987, έχει ύψος 1.79 και είναι 72 κιλά. Από το 2006 αγωνίζεται με την φανέλα του Ηρακλή έχοντας 106 συμμετοχές και 5 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Είναι 2 φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων.
«Ξέρω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Άρη!»
Ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων με τον ΑΡΗ σημείωσε μιλώντας στο www.arisfc.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Ζω στην Θεσσαλονίκη και ξέρω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του ΑΡΗ. Ξέρω ότι με περιμένει πολύ δουλειά για να καλύψω και το έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που προπονούνται εδώ και ένα μήνα υπό τις οδηγίες του κ. Τσιώλη. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να μπω σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας».
Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του ΑΡΗ στο Ζέεφελντ.

Όσο για τον διεθνή με την Εθνική Νέων επιθετικό Θανάση Τοπούζη δήλωσε:«Ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στον Άρη. Από την στιγμή που λύθηκαν ορισμένα προβλήματα δεν υπήρχε για μένα άλλη σκέψη πέρα από το να υπογράψω στον Άρη.

Ξέρω ότι έχω μπροστά μου πολύ δουλειά και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Τσιώλη όσο και την διοίκηση του Άρη για αυτή την ευκαιρία και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό φορώντας την φανέλα του Άρη», με τον Τοπούζη επίσης να ακολουθεί το μεσημέρι την αποστολή του Άρη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Όσο για τον Μενδρινό βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου και υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του σε μία εξέλιξη που είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη.

Κι όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης με αφορμή την υπογραφή της λύσης του συμβολαίου με τον Μενδρινό ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μενδρινό. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Τέλος, κι ενώ η αποστολή του Άρη αναχωρεί σε λίγη ώρα για το Ζέεφελντ της Αυστρίας συνεχίζει να παραμένει ανοιχτό το θέμα του επιθετικού κορυφής με τον Ντάντε Λόπες να παραμένει στο προσκήνιο.

Ο 30χρονος διεθνής Παραγουανός καλείται να απαντήσει σήμερα αν αποδέχεται τον διακανονισμό που του έχει προταθεί σύμφωνα πάντα με το συμβόλαιο που του είχε αποσταλεί την Παρασκευή ενώ ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Βαγγέλη Μάντζιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου