Τελευταία Νέα

27/7/11

Πήρε το "ΟΚ" ο Ατρόμητος για τον Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό!


Μετά τον Πανιώνιο, ο Ατρόμητος Περιστερίου είναι η επόμενη ομάδα, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός έδωσε το "ΟΚ" στο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη.


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ή όχι ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου στον Ατρόμητο Περιστερίου.

Ο Ολυμπιακός απάντησε σήμερα θετικά στην πρόταση του συγκροτήματος του Γιώργου Δώνη και το μόνο που μένει είναι να δώσει την συγκατάθεση του και ο παίκτης.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο ατζέντης του νεαρού επιθετικού θα βρεθεί στην χώρα μας, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ατρομήτου.

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, τότε ο παίκτης θα μετακομίσει για ένα χρόνο στο Περιστέρι.

Να σημειώσουμε, ότι ο Ατρόμητος από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχε εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει με υποσχετική.

Μάλιστα, έχουν ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πως θα πληρώσουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη, που προβλέπει για τον επόμενο χρόνο ένα ποσό το οποίο φτάνει τις 350.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου