Τελευταία Νέα

25/7/11

Για δύο χρόνια στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ο Γιοτάμ Χαλπερίν!


Παίκτης της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και συμπαίκτης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη θα είναι για τις δύο επόμενες σεζόν ο Γιοτάμ Χαλπερίν. Συμφώνησε σε όλα με τους Ρώσους ο Ισραηλινός γκαρντ.


Ο Γιοτάμ Χαλπερίν ύστερα από τρεις σεζόν παρουσίας του στην ομάδα του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον Πειραιά. Σκοπός του ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως, ένας φορολογικός νόμος που υπάρχει στο Ισραήλ τον "ανάγκασε" να ψάξει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη χώρα.

Συγκεκριμένα, θα έπρεπε να δουλέψει, τουλάχιστον, τέσσερα χρόνια εκτός Ισραήλ ώστε να μην του φορολογηθούν τα χρήματα που έβγαλε μακριά την πατρίδα του, με την επιστροφή του στο Τελ Αβίβ, οπότε αποφάσισε να συνεχίσει σε άλλη χώρα την καριέρα του. Η Μακάμπι τον ήθελε, όπως και ο ίδιος ο Γιοτάμ Χαλπερίν επιδίωκε να γυρίσει στους "κίτρινους", αλλά ο "γάμος" δεν έγινε λόγω του συγκεκριμένου νόμου. Ο παίκτης, πάντως, δεν έμεινε χαμένος, καθώς βρήκε άλλη ομάδα.

Ο 27χρονος γκαρντ τα "βρήκε" σε όλα με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ώστε να συνεχίσει την καριέρα του και εκεί θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Γιοτάμ Χαλπερίν συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα, η οποία κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του, μόλις ενημερώθηκε πως ο Ισραηλινός σουτέρ δεν θα επιστρέψει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου