Τελευταία Νέα

31/7/11

Ολυμπιακός - Ελεύθερος ο Μανώλης Μονιάκης,σε δύο μεταγραφικές κινήσεις για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός!


Ελεύθερος έμεινε ο Μανώλης Μονιάκης από τον Ολυμπιακό. Ο 22άχρονος αριστερός μπακ είχε αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους τον περασμένο Γενάρη και είχε δοθεί δανεικός στην Κέρκυρα, αλλά ειδοποιήθηκε από τους Πειραιώτες πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκτησε τους Άγγελο Βραμέντζαλη και Γιώργο Λύρα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν από την Πέμπτη (28/7) στην ομάδα Νέων των Πειραιωτών.

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Μανώλη Μονιάκη από τον ΟΦΗ, βλέποντας στο πρόσωπο του νεαρού Κρητικού μια μελλοντική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν παραχωρήσει τον 23χρονο αριστεροπόδαρο μπακ με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού στην Κέρκυρα αλλά ο Μονιάκης είχε ελάχιστες εμφανίσεις με την φανέλα των Φαιάκων και δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του. Ο ποδοσφαιριστής ειδοποιήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της αρεσκείας του αφού δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του συλλόγου.



Το μέλλον έχουν πάντα στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού και πάντα προσπαθούν να βρίσκουν Έλληνες ποδοσφαιριστές σε μικρές ηλικίες, με την ελπίδα να στελεχώσουν σε λίγα χρόνια την ενδεκάδα της ομάδας με παίκτες από τις Ακαδημίες.

Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση των Άγγελου Βραμέντζαλη από την Δόξα Πετρούσας και Γιώργου Λύρα από τον Όλυμπο Λεπτοκαριάς. Οι ερυθρόλευκοι είχαν στο στόχαστρο τους από πέρσι τα δύο νεαρά ταλέντα και φέτος αποφάσισαν να τους φέρουν στο Ρέντη. Οι Βραμέντζαλης και Λύρας ενσωματώθηκαν από την Πέμπτη (28/7) στην ομάδα Νέων του Θρύλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου