Τελευταία Νέα

28/8/11

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-2


Ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα για το "τριφύλλι" που νίκησε 2-0 τους "Φαίακες" στην Κέρκυρα με γκολ των Λέτο (αμφισβητούμενο πέναλτι) και Νίνη.

Σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή αποτυχία ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη ψυχολογίας στην Κέρκυρα νικώντας με 2-0.

Καλύτεροι και πιο πιεστικοί στο β' ημίχρονο οι παίκτες του Φερέιρα σκόραραν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (αμφισβητούμενο) του Λέτο (62') και τυχερό γκολ του Νίνη στις καθυστερήσεις μετά από κόντρα.

Ηρεμία και αυτοπεποίθηση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά -εκτός από τους τρεις βαθμούς- που κέρδισε το "τριφύλλι" στην Κέρκυρα μετά το πρώτο διπλό που πήρε στο ξεκίνημα της φετινής κούρσας στο πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό κάζο με τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Οπως και πέρσι στην πρεμιέρα του Φερέιρα στον "πράσινο" πάγκο, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ πετυχαίνοντας και πάλι γκολ στις καθυστερήσεις. Πέρσι "καθάρισε" μόνος του ο Τζιμπρίλ Σισέ ενώ φέτος οι δύο "φίλοι" του, Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρης Νίνης.

Παρά το ρίσκο στο ξεκίνημα του ματς του Φερέιρα που άφησε εκτός Λέτο, Νίνη και Κατσουράνη αλλά και την φλυαρία για περίπου 45 λεπτά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πίεσαν στο ξεκίνημα της επανάληψης και με τους Ζέκα και Λέτο αρκετά ενθουσιώδεις πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Παρουσία των Γόντικα (προέδρου) και Χατζηνικολάου (αντιπροέδρου) οι περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και κυρίως του Τζίγγερ.

Στοιχεία αγώνα:

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης.

Κίτρινες: Οσμάν, Μέτιν / Καραγκούνης, Βύντρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Βενέτης, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Λαμπρόπουλος (60' Μετίν), Οσμάν, Λόβιν, Ιωάννου (54' Αγρίτης), Καλατζής, Μαζνόφ (71' Μπάρκογλου).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Καραγκούνης (79' Νίνης), Κλέιτον (46' Λέτο), Ζέκα, Κουίνσι (89' Μαυρίας), Τοτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου