Τελευταία Νέα

30/8/11

ΠΑΟΚ: Προς "ναυάγιο" του Νέλσον Ρίβας!


"Κολλάει" η μεταγραφή του Νέλσον Ρίβας στον ΠΑΟΚ!Ματαιώθηκε η άφιξη του Κολομβιανού αμυντικού στη Θεσσαλονίκη


Αλλαγή δεδομένων στο θέμα της μεταγραφής του Νέλσον Ρίβας στον ΠΑΟΚ, η οποία φαίνεται πως οδηγείται προς "ναυάγιο".


Ενώ είχαν συμφωνηθεί τα πάντα μεταξύ του ΠΑΟΚ, της Ίντερ και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο Κολομβιανός έγειρε νέες απαιτήσεις, για να συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δίνει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ο Ρίβας έβαλε στην Ίντερ κάποιες επιπλέον προϋποθέσεις για να έρθει δανεικός στον "Δικέφαλο". Η ιταλική ομάδα, ωστόσο, αρνείται να τις καλύψει.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τους "νερατζούρι" δεν έχει αλλάξει, αλλά είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, εφόσον δε βρεθεί πρώτα η "χρυσή τομή" ανάμεσα στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου. Αυτός είναι και ο λόγος που ματαιωθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (30/8) άφιξη του 28χρονου μπακ στη Θεσσαλονίκη.

Σημειωτέον, ότι πριν από μερικές ημέρες η Ίντερ είχε βρεθεί πολύ κοντά στην πώληση του εν λόγω ποδοσφαιριστή στην ουκρανική Ντιέπρ, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, λόγω των απαιτήσεων του Λατινοαμερικάνου. Επίσης, αξίζει να προσθέσουμε, ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τους Μιλανέζους προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου