Τελευταία Νέα

31/8/11

Παναθηναϊκός: "Πράσινος" ο Ρούντολφ Γκέργκελι!


Αίσιο τέλος στην απόκτηση του Ρούντολφ Γκέργκελι που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το "τριφύλλι" και ανακοινώνεται! 



Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του παράγοντα του Παναθηναϊκού στην Βουδαπέστη με τον Ρούντολφ Γκέργκελι με τον Μαγυάρο παρουσία του μάνατζερ του να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με τους "πράσινους".


Ο εκπρόσωπος του "τριφυλλιού" έβγαλε εις πέρας την επιχείρηση-αστραπή για να κλείσει ο παίκτης που είναι στην αποστολή της Ουγγαρίας, παρόλο που από την "πράσινη" ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες από Ιταλία και Ουγγαρία, το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη αναμένεται στην Αθήνα και στα γραφεία της ΠΑΕ  (αφού είναι καθ' οδόν για την επιστροφή του) θα ανακοινωθεί και επίσημα το απόγευμα.

Ο Γκέργκελι μετά την συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Τζένοα θα αγωνιστεί με τους "πράσινους" ως δανεικός για έναν χρόνο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι απολαβές του.

Σε ότι αφορά την αγωνιστική του κατάσταση ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως είναι σε άριστη και παράλληλα έχει λάβει και τον σχετικό φάκελο από την ιταλική ομάδα που έκανε προετοιμασία με τον Ούγγρο επιθετικό να κάνει ορισμένες συμπληρωματικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Αξίζει να τονίσουμε πως η άφιξη και παρουσίαση του Μαγυάρου άσου ή αλλιώς του Γρηγόρη (όπως είναι το επίθετό του στα ελληνικά) αναμένεται την επόμενη εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεών του με την Ουγγαρία.

Δείτε βίντεο με τον Ρούντολφ Γκέργκελι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου